Thumbnail

Νίκος Πολυδερόπουλος: Το τροχαίο ατύχημα που τον συγκλόνισε! Νίκος Πολυδερόπουλος: Το τροχαίο ατύχημα που τον συγκλόνισε!

Στέλνει το δικό του μήνυμα ο ηθοποιός
Μια μεγάλη και ωραία συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο Down Town Κύπρου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή του και τον ανάγκασε να μείνει για έναν χρόνο σε αναπηρικό καροτσάκι.

«Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου ήταν αναμφισβήτητα όταν ήμουν 19 ετών... Έπεσα με το μηχανάκι και έσπασα το πόδι μου. Συντριπτικό κάταγμα κνήμης, περόνης. Εκεί που τα είχα “στρώσει” όλα στη ζωή μου, με το σπίτι, τη δουλειά, τη σχολή, έτυχε κι αυτό. Ήρθε το τέλος για μένα. Χειρουργήθηκα, μου βάλανε λάμες στα πόδια, βίδες και ήμουν σε καροτσάκι" αποκάλυψε ο ηθοποιός για το ατύχημα που είχε όταν ήταν σε νεαρή ηλικία. 

 

Το ατύχημα έγινε τον Αύγουστο του 2009 και σηκώθηκε να περπατήσει, κανονικά πια, τον Σεπτέμβριο του 2010. Ένα χρόνο ο Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν στο καροτσάκι. Ακολούθησαν πολλές φυσιοθεραπείες και ο ηθοποιός, όπως είμαι, ταλαιπωρήθηκε πολύ. 

Διάβασε ακόμη: Αντρέας Γεωργίου: Ετοιμάζει νέα σειρά | MyLife

polyderopoulos2

 

Μετά από αυτό το ατύχημα, είδε τη ζωή με άλλα μάτια...

"Δεν πρέπει να σκέφτεσαι το αύριο. Να βλέπεις και να ζεις το σήμερα, το τώρα. Να μη χανόμαστε στο “τι θα κάνουμε αύριο”. Το αύριο μπορεί να μην υπάρχει για μένα, σε σένα, για τον δίπλα. Τότε όλοι μου έλεγαν: “Πότε θα περπατήσεις;”, “πότε θα πας στη σχολή σου;”, “πότε θα γίνεις καλά;”.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, που είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται με την επιτυχία που σημείωσε το "Τατουάζ", εξαιτίας αυτού του ατυχήματος στα 19 του, έμαθε να βάζει στόχους στη ζωή του και να τους πραγματοποιεί. 

Διάβασε ακόμη: Ο «Ορφέας» του «Τατουάζ» μιλά πρώτη φορά για τον… «Ορέστη ..

polyderopoulos1

"Έλεγα μέσα μου: “Ακόμη και με ένα πόδι, θα κάνω αυτό”. Και το έκανα. Κι αν εγώ μπόρεσα τότε να κάνω κάτι, και το παραμικρό, ακόμα και με ένα πόδι, σκέψου πόσα μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε αρτιμελείς".

Αναμένεται να δούμε τον γνωστό ηθοποιό ξανά στις οθόνες μας, αφού θα παίξει σε σειρά του Αντρέα Γεωργίου που ξεκινά στον Σεπτέμβριο. Παράλληλα, τον Ιανουάριο του 2020 αναμένεται να ξεκινήσει και εβδομαδιαίο σίριαλ.

Διάβασε ακόμη: Τατουάζ: Ακόμη δύο ηθοποιοί έκλεισαν για τις νέες σειρές του ...

Πηγή

Home