Thumbnail

Σίσσυ Χρηστίδου: Διακοπές στη Χαλκιδική με τον κούκλο αδελφό της! (Φώτος) Σίσσυ Χρηστίδου: Διακοπές στη Χαλκιδική με τον κούκλο αδελφό της! (Φώτος)

Δες τους να ποζάρουν μαζί στην παραλία
Στην όμορφη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτές τις μέρες με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, η αγαπημένη παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ίδια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, πέρασε ένα γεμάτο καλοκαίρι με τα παιδιά της και όχι μόνο, ενώ ξεκουράστηκε για να επιστρέψει πίσω στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Μαζί με τους δύο της γιους, επισκέφθηκαν την Πάρο, τη Νάξο, τη Χαλκιδική, ενώ κάποια στιγμή τα παιδιά έκαναν διακοπές με τον πατέρα τους στο Λονδίνο, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να επισκέφθηκε την Κρήτη με τις φίλες της.

Αυτές τις ημέρες μάλιστα η όμορφη παρουσιάστρια και οι γιοι της, βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα, ενώ έκανε και μια βόλτα στην όμορφη Χαλκιδική όπου διατηρούν οι γονείς της εξοχική κατοικία. 

 

Διάβασε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Θοδωρή

 

Εκεί συνάντησε φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μια φωτογραφία με τον αδελφό της Γιάννη Χρηστίδη. 

Ο γοητευτικός αδερφός της ασχολείται με το χώρο της εστίασης στη Θεσσαλονίκη και διατηρεί καντίνα με ένα φίλο του, που έχει το όνομα Jerry’s Foοdtruck, με τους λάτρεις του street food να την γνωρίζουν καλά.  

 

Διάβασε επίσης: 

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανέβασε συγκλονιστικά βίντεο από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική (Βίντεο)

 

Home