Thumbnail

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Το μαγικό τους καλοκαίρι στην Κρήτη (Φώτος) Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Το μαγικό τους καλοκαίρι στην Κρήτη (Φώτος)

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής του 
Την αγαπημένη τους Κρήτη επέλεξαν για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Είναι γνωστό πως και οι δύο λατρεύουν την Κρήτη, ενώ την επισκέφθηκαν και το Πάσχα! Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια ζει κάθε στιγμή με τον αγαπημένο της και λάμπει από ευτυχία, παρά το γεγονός ότι ζουν αρκετό διάστημα ο ένας μακριά απ’ τον άλλο

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έχουν καταφέρει να κρατήσουν τον έρωτά τους αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου, παρά τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν με το θέμα της απόστασης. 

 

Διάβασε ακόμη: Μαρία Ηλιάκη: Ο σύντροφος της πόσταρε φωτογραφία και του έκανε δημόσια παρατήρηση (Φώτο)

 

Μάλιστα η ίδια ταξιδεύει πολύ συχνά στην Ελβετία, προκειμένου να βρίσκεται μαζί με τον αγαπημένο της, που είναι γιατρός και εργάζεται εκεί. 

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια ανεβάζει διάφορα αποσπάσματα από τις διακοπές τους, ενώ μέσα από τις φωτογραφίες, δείχνουν και οι δύο full ερωτευμένοι! 

 

Διάβασε επίσης: 

Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο χρόνο (Βίντεο)

 

Μαρία Ηλιάκη: Οι τρυφερές ευχές του συντρόφου της για τα γενέθλια της! (Φώτο)

 

 

 

Home