Thumbnail

Ποια είναι η διάσημη ηθοποιός που υποδύεται την Cruella de Vil στη νέα ταινία της Disney; Ποια είναι η διάσημη ηθοποιός που υποδύεται την Cruella de Vil στη νέα ταινία της Disney;

Μετά δυσκολίας καταφέραμε να την αναγνωρίσουμε. Θεαματική μεταμόρφωση
Tα τελευταία χρόνια, οι μετοχές της ολοένα και ανεβαίνουν. Απ' ό,τι φαίνεται, η νεαρή ηθοποιός ανεβάζει η ίδια τον πήχη και στη νέα της ταινία έχει καταφέρει να μπει στο πετσί της διαβολικής και εμβληματικής Cruella de Vil!

Τα Walt Disney Studios  ανέβασαν φωτογραφία της Emma Stone ως Cruella de Vil και απέσπασε θετικά σχόλια από τους θαυμαστές των ταινιών της Disney. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός θα υποδυθεί την εμβληματική μοχθηρή Cruella de Vil σε νεότερη ηλικία, στο prequel της ταινίας της Disney, «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας».

Στην ταινία «Cruella», θα δούμε την Cruella de Vil σε μικρότερη ηλικία από αυτήν που είχε υποδυθεί η Glenn Close στο παρελθόν και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Μαΐου 2021. Το καστ συμπληρώνουν η Emma Thompson, ο Paul Walter Hauser και ο Joel Fry, ενώ τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο σκηνοθέτης του «I, Tonya», Craig Gillespie.

Πηγή 

Home