Thumbnail

Emma Stone: Αποθεώνει τον Γιώργο Λάνθιμο με την πιο επική ατάκα! (Βίντεο) Emma Stone: Αποθεώνει τον Γιώργο Λάνθιμο με την πιο επική ατάκα! (Βίντεο)

Η πρωταγωνίστρια του "The Favourite" λατρεύει τον Ελλαδίτη σκηνοθέτη
Τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, Emma Stone, συνάντησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης, όπου μίλησαν για τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί, αλλά και για τον Γιώργο Λάνθιμο.

Η συμμετοχή της στην ταινία "The Favourite", έδωσε στην Stone τη δεύτερη της υποψηφιότητά στην κατηγορία Β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία. 

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου βγαίνει στους κινηματογράφους στις 7 Φεβρουαρίου και έχει επίσης αποσπάσει δέκα υποψηφιότητες για τα βραβεία Oscar. 

 

Διάβασε ακόμη: Όταν ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετούσε τον Σάκη Ρουβά και την Δέσποινα Βανδή (Βίντεο) 

 

Ιδιαίτερα χαλαρή και ευδιάθετη, μίλησε για το πώς κατάφερε να κατακτήσει το Oscar στα 27 της χρόνια με το ρόλο της στο "La La Land", ενώ απαρίθμησε και τις ιδιαίτερες ικανότητες του Ελλαδίτη σκηνοθέτη που τον κάνουν ξεχωριστό.

Η λαμπερή σταρ ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Γιώργο Λάνθιμο: «Θα δούλευα μαζί του όποια στιγμή μου το ζητούσε, αλλά δεν θέλω να του το πείτε».

Δες το απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Λάνθιμος: Συγκίνησε μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του στην πρεμιέρα της ταινίας του (Βίντεο) 

O Γιώργος Λάνθιμος είναι υποψήφιος σε 12 κατηγορίες στα φετινά BAFTA 

Home