Thumbnail

Θέκλα Πετρίδου: Το απολαυστικό βίντεο που ανάρτησε στο instagram Θέκλα Πετρίδου: Το απολαυστικό βίντεο που ανάρτησε στο instagram

Μιλούσε ασταμάτησα στους θαυμαστές της λέγοντας τα νέα της! Πότε κυκλοφορεί το νέο της βιβλίο; Σε ποιες εκπομπές θα φιλοξενηθεί;
Η Θέκλα Πετρίδου αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης. Μπορεί φέτος να μην έχει δική της εκπομπή στη TV αλλά θα βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με διάφορους τρόπους.

Φροντίζει πάντα να κρατά τους διαδικτυακούς της φίλους ενημερωμένους για οποιεσδήποτε επαγγελματικές της δραστηριότητες και σε αυτό το βίντεο... τα λέει όλα! Τα νέα της σχέδια, με ποιους θα συνεργαστεί, σε ποιες εκπομπές θα εμφανιστεί, πότε κυκλοφορεί το νέο της βιβλίο κ.α.

Η γνωστή ψυχολόγος έκανε μια ανάρτηση στο instagram όπου ενημερώνει τους θαυμαστές της τόσο για την... εμφάνισή της (άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της) όσο και για το κανάλι της στο youtube. Και επειδή, όπως είπε, είχε καιρό να ανεβάσει κάτι στον λογαριασμό της... μιλούσε επί 8 σχεδόν λεπτά στους φαν της λέγοντας τα νέα της!

Μεταξύ αλλων, αποκάλυψε πότε κυκλοφορεί το νέο της βιβλίο αλλά και τα καινούργια της βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.  

Διάβασε ακόμη: Θέκλα Πετρίδου: Απέρριψε πρόταση για εβδομαδιαία εκπομπή!

theklapetridou

Διάβασε ακόμη: Δες πόσο χρονών έγινε ο κούκλος γιος της Θέκλας Πετρίδου (φωτος ...

Μπορεί να μην έχει δική της εκπομπή φέτος η Θέκλα στην τηλεόραση, έχει όμως πολλούς φίλους και εκπομπές που θα την φιλοξενήσουν!  Θα παρελάσει από διάφορες, όπως είπε, ωστόσο δεν αποκαλύπτει σε ποιες, καθώς το κρατά επτασφράγιστο μυστικό. Ανέφερε μόνο δύο εκπομπές με τις οποίες θα συνεργαστεί φέτος: "Η φωλιά του Κούκου" και "Αλήθειες με τη Ζήνα" με την Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου στο Star.

Όπως επίσης αποκάλυψε η Θέκλα, το καινούργιο της βιβλίο κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου και έχει θέμα τον "Ψυχολογικό πόλεμο". 

Δες το απολαυστικό βίντεο που ανάρτησε η Θέκλα Πετρίδου!

Διάβασε ακόμη: Χρύσω Λέφου: Η πιο αγαπητή chef της κυπριακής τηλεόρασης

Home