Thumbnail

Το outfit που επέλεξε η Kate Middleton για την επίσκεψή της στην Κύπρο (Φώτο) Το outfit που επέλεξε η Kate Middleton για την επίσκεψή της στην Κύπρο (Φώτο)

Kι όμως το look της Δούκισσας του Cambridge είχε κάτι από…Meghan Markle
H Kate Middleton επιλέγει πάντα εντυπωσιακά και κομψά outfit ανάλογα με την περίσταση. Κάτι αντίστοιχο έκανε και στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Κύπρο όπου μαζί με τον σύζυγό της, William βρέθηκαν στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου για να στείλουν τις ευχές τους στο προσωπικό που εργάζεται αυτές τις γιορτινές μέρες μακριά από τις οικογένειες του.  

Η 36χρονη Kate έδειχνε και αυτή τη φορά άνετη και χαλαρή μέσα από το outfit που επέλεξε για την περίσταση. Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Cambridge έκανε την εμφάνισή της φορώντας ένα λαδί blazer σακάκι με μια λευκή μπλούζα αλλά και ένα σκούρο μπλε παντελόνι το οποίο «έκοβε» μέση με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη.

Η εμφάνισή της έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν πως η Kate Middleton έχει αρχίσει να ακολουθεί τα μοντέρνα βήματα της Meghan Markle, μιας και η Δούκισσα του Sussex ήταν αυτή που ξεκίνησε νωρίτερα να υιοθετεί τα φαρδιά παντελόνια και τα Blazer στις δημόσιες εμφανίσεις της.

kate middleton cyprus

kate middleton

 

 

middleton style

meghan cyprus

Home