Thumbnail

Μικαέλα Φωτιάδη: Η τρυφερή φωτογραφία με το γιο της και το ξέσπασμα του συντρόφου της (Φώτο) Μικαέλα Φωτιάδη: Η τρυφερή φωτογραφία με το γιο της και το ξέσπασμα του συντρόφου της (Φώτο)

Η ζωή μετά το GNTM
Στο επεισόδιο της Τρίτης το κορίτσι που αποχώρησε από το σπίτι του Greece’s Next Top Model ήταν η Μικαέλα Φωτιάδη η οποία πλέον έχει επιστρέψει στην οικογένειά της.

Το 24χρονο μοντέλο θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram μαζί με τον μονάκριβο γιό της ο οποίος της είχε λείψει αρκετά κατά την παραμονή της στο σπίτι του GNTM.

 «Ευχαριστώ τον Θεό που βρήκα τον γιο μου υγιέστατο. Ευχαριστώ τον Γιάννη Μπορμπόκη που βρήκα τον γιο μας ευτυχισμένο. Ευχαριστώ τη γιαγιά Μπορμπόκη που βρήκα τον γιο μας μεγαλωμένο (μάλλον έτρωγε το φαγάκι του) Ευχαριστώ όλη την οικογένεια για όλη την αγάπη που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά στον μικρό μας πρίγκιπα. Θεέ μου ευχαριστώ» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

fotiadi

Στο μεταξύ το δικό του ξέσπασμα έκανε και ο αγαπημένος της, Γιάννης Μπορμπόκης ο οποίος έκανε μια σχετική ανάρτηση αμέσως μετά την αποχώρηση της Μικαέλας από το reality.

Αυτή τη φορά πήρε θέση για τη συγκεκριμένη λήψη που έκρινε την παραμονή της Μικαέλας στο παιχνίδι. Σύμφωνα με την ίδια οι κριτές βασίστηκαν στην χειρότερη λήψη από όσες έβγαλε. «Από τις πέντε λήψεις βάλανε αυτή που πήγαινες να κατέβεις από το αυτοκίνητο και πάλι με το ζόρι ψάχνουν να βρούνε κάτι άσχημο να πούνε»! έγραψε.

d

Διαβάστε ακόμα

Το outfit που επέλεξε η Kate Middleton για την επίσκεψή της στην Κύπρο (Φώτο)

Spoiler: Αυτά τα δυο κορίτσια είναι εκτός GNTM (Φώτο)

 

Ιωάννα Μπέλλα: Οι δηλώσεις για τα «χαστούκια» που προκάλεσαν αντιδράσεις (Βίντεο)

 

 

Home