Thumbnail

Ανατροπή: Αυτός θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision του 2019; Ανατροπή: Αυτός θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision του 2019;

Φουντώνουν οι φήμες 
Μπορεί τα δημοσιεύματα να εστίαζαν όλο αυτό το διάστημα στο πρόσωπο της Τάμτα για την εκπροσώπηση της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ωστόσο η ανατροπή δεν άργησε να γίνει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, το ενδιαφέρον του ΡΙΚ και της ομάδας της Κυπριακής αποστολής στρέφεται σε ένα νέο, φρέσκο και πολλά υποσχόμενο πρόσωπο.  

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κακουριώτη που έγινε γνωστός μέσα από το συγκρότημα Boys & Noise το όνομα του οποίου συζητήθηκε ακόμα και για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το Κρατικό Κανάλι φαίνεται να μην επιθυμεί να ακολουθήσει την ίδια συνταγή, αφού μετά την 2η θέση που κατέκτησε η Ελένη Φουρέιρα, θεωρούν πως μια νέα παρουσία όπως ο νεαρός τραγουδιστής θα κάνει τη διαφορά και θα εντυπωσιάσει εξίσου τους Ευρωπαίους.

βαγγέλης κακουριώτης

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το MyLife, η Τάμτα αν και ηχογράφησε το τραγούδι του Άλεξ Παπακωνσταντίνου σε demo, τελικά ούτε το ΡΙΚ αλλά ούτε η ίδια έμεινε αρκετά ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε μέσα στις επόμενες βδομάδες και κάποια σχετική ανακοίνωση ή και επιβεβαίωση του ΡΙΚ αναφορικά με την Κυπριακή Αποστολή.

Διαβάστε ακόμα

Χριστιάνα Αριστοτέλους - Ανδρέας Γιόρτσιος: Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης;

Φώτης Σεργουλόπουλος: H αποκάλυψη για την ηλικία του και οι αισθητικές επεμβάσεις (Βίντεο)

Σάββας Πούμπουρας: Ρομαντικές στιγμές στη Μαδαγασκάρη με τη σύζυγό του (Φώτο)

 

Home