Thumbnail

Χριστιάνα Αριστοτέλους - Ανδρέας Γιόρτσιος: Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης; Χριστιάνα Αριστοτέλους - Ανδρέας Γιόρτσιος: Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης;

Η απογευματινή ζώνη απέκτησε ενδιαφέρον
Ο Ανδρέας Γιόρτσιος και η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι οι δυο απογευματινές εκπομπές που προβάλλονται την ίδια ώρα, με ελάχιστη διαφορά η εκπομπή του Alpha που ξεκινά λίγο νωρίτερα.

Μπορεί αρχικά να μην είχε κανείς υπολογίσει την μεγάλη απήχηση που θα είχε ο παρουσιαστής σε ένα τέτοιο concept, ωστόσο, ο Ανδρέας Γιόρτσιος φαίνεται πως αποδεικνύεται αουτσάιντερ για αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, για μια ακόμα φορά – σύμφωνα με τον δείκτη της Nielsen και τα νούμερα τηλεθέασης – ο γνωστός παρουσιαστής του ΡΙΚ κατάφερε να ξεπεράσει την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, το «Happy Hour» κατάφερε να προηγηθεί της χθεσινής απογευματινής μάχης σημειώνοντας 17,9% σε αντίθεση με την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», που συγκέντρωσε ποσοστό της τάξης του 15,01%.

Στα τέταρτα μάλιστα η εκπομπή «Happy Hour» προηγήθηκε της Χριστιάνας Αριστοτέλους αγγίζοντας το 19,2% παραμένοντας στην πρώτη θέση καθ’όλη τη διάρκεια μετάδοσής της.  

1

2

Διαβάστε ακόμα

Αποκλειστικό: Γνωστή κύπρια τηλεπερσόνα δέχτηκε πρόταση για το «Survivor 3»

Μικαέλα Φωτιάδη: Η τρυφερή φωτογραφία με το γιο της και το ξέσπασμα του συντρόφου της (Φώτο)

Spoiler: Αυτά τα δυο κορίτσια είναι εκτός GNTM (Φώτο)

 

Home