Thumbnail

Eurovision 2019: Αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο (Φώτο) Eurovision 2019: Αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο (Φώτο)

Ποιος θα είναι τελικά ο καλλιτέχνης που θα ταξιδέψει μέχρι το Τελ Αβιβ;
Η δεύτερη θέση που έφερε τον Μάιο η Ελένη Φουρέιρα για την Κύπρο στον Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έβαλε τους ιθύνοντες του ΡΙΚ σε "μπελάδες", καθώς φέτος θέλουν να έχουμε ως Κύπρος μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision και έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, ο νεαρός τραγουδιστής θα ταξιδέψει μέχρι το Τελ Αβίβ, όπου θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός και θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Replay».

Λέγεται «Replay», είναι pop dance και δεν θυμίζει το κομμάτι που έφερε πέρσι τη δεύτερη θέση στην Κύπρο, με την Ελένη Φουρέιρα.

 

Διαβάστε επίσης: Eurovision: Δείτε ποια είναι τα 250 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών!  

 

Το ΡΙΚ φαίνεται πως κλείδωσε την ίδια ομάδα με πέρυσι, αφού συνθέτης του κομματιού είναι ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έγραψε και το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα.Επιπρόσθετα, επικεφαλής των σκηνικών θα είναι η Sasha Jean-Baptiste.

Η πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε στα social media: 

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή: Αυτός θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision του 2019; 

Η ΕΡΤ θέλει την Τάμτα για την Eurovision του 2019! 

Home