Thumbnail

David και Victoria Beckham: Έχουν επέτειο και γιορτάζουν τα 21 χρόνια κοινής πορείας! (Φώτο) David και Victoria Beckham: Έχουν επέτειο και γιορτάζουν τα 21 χρόνια κοινής πορείας! (Φώτο)

Δες πως γιόρτασαν την επέτειο τους
Έχουν περάσει κιόλας 21 χρόνια από τότε που ο άσσος του ποδοσφαίρου και η τότε τραγουδίστρια, αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι και να πορευτούν μαζί! 

Ο David και η Victoria Beckham, μέσα σε αυτά τα χρόνια παντρεύτηκαν, δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια με τα τέσσερα παιδιά τους και είδαν τις καριέρες τους να εκτοξεύονται! 

Μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Instagram, το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε την επέτειο της σχέσης τους με μια απίθανη φωτογραφία τους από το μακρινό 1998.

Το ζευγάρι είχε μόλις αρραβωνιαστεί, ενώ βλέπουμε την Victoria να ποζάρει υπερήφανη και να δείχνει το δαχτυλίδι της στο φακό. Εκείνη την περίοδο βρίσκονταν και οι δύο στην αρχή της καριέρας τους. 

Έναν χρόνο μετά, θα παντρευτούν σε μια ρομαντική τελετή, ενώ όσα ακολούθησαν είναι απλά ιστορία!

 

Διάβασε ακόμη: David Beckham: Η έκπληξη στα γενέθλια του που τον λύγισε! (Βίντεο)

 

Οι δύο τους, παρά τα όσα γράφονται κατά καιρούς για την σχέση τους σε κίτρινα έντυπα, κλείνουν τα αυτιά και τα μάτια τους και συνεχίζουν να προστατεύουν την σχέση τους και τον έρωτά τους, που απ’ ότι φαίνεται συνεχίζει να είναι δυνατός.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασαν και οι δύο στους λογαριασμούς τους μέσω InstaStories:

 

Διάβασε επίσης: 

David - Victoria Beckam: Δείτε πως γιόρτασαν την 19η επέτειο του γάμου τους! (Φώτο)

David Beckham: Το φιλί στο στόμα με την 7χρονη κόρη του (Φώτο)

 

 

 

 

Home