Thumbnail

Το "Tsitsipas souvlaki" κάνει θράυση στη Μελβούρνη και ο Στέφανος τρελαίνεται για αυτό (Φώτο) Το "Tsitsipas souvlaki" κάνει θράυση στη Μελβούρνη και ο Στέφανος τρελαίνεται για αυτό (Φώτο)

Εστιατόριο δημιούργησαν σουβλάκι αφιερωμένο στον Έλληνα τενίστα
Με μια ανακοίνωση που εξέδωσε στα media, το γνωστό εστιατόριο Stalactites στη Μελβούρνης που σερβίρει ελληνική κουζίνα, ανακοίνωσε τη νέα προσθήκη στο μενού του! 

Το "Tsitsipas souvlaki" φτιάχτηκε από Έλληνες μετανάστες που ζουν στη Μελβούρνη, θέλοντας να τιμήσουν τον Στέφανο Τσιτσιπά. 

Οι άνθρωποι του εστιατορίου την ημέρα που το έβαλαν στο μενού, έγραψαν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε μια νέα προσθήκη στο μενού μας».

 

Το «Tsitsipas Souvlaki» δημιουργήθηκε με βάση τα αγαπημένα υλικά του Στέφανου: αρνί, ντομάτα, τζατζίκι, βασιλικό, ρόδι μέντα, φέτα, πατάτες και τσίλι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άφησε παραπονεμένους τους ανθρώπους που δημιούργησαν το σουβλάκι με το όνομά του αλλά και τις γεύσεις που αγαπά και έσπευσε στο μαγαζί να δοκιμάσει. Πριν φάει την πρώτη του μπουκιά το έβγαλε φωτογραφία και έγινε viral! 

 

Διάβασε επίσης: 

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Αφήστε με ήσυχο, έστω για μια μέρα!» Τι συμβαίνει; (Φώτο)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δες το album των διακοπών του στην Κύπρο! (Βίντεο)

Ποιος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς;

 

 

 

Home