Thumbnail

Μαυρίδης - Ράλλη: Οριστικός ο χωρισμός τους! Μάθε όλη την αλήθεια (Βίντεο)  Μαυρίδης - Ράλλη: Οριστικός ο χωρισμός τους! Μάθε όλη την αλήθεια (Βίντεο) 

Τι συνέβη και χώρισε το ζευγάρι; 
Μπορεί να έδειχναν τρελά ερωτευμένοι και ταιριαστοί, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο έρωτας τους κράτησε κάτι λιγότερο από πέντε μήνες. 

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη έχουν χωρίσει, γυρίζοντας σελίδα στην προσωπική τους ζωή. 

Την είδηση επιβεβαίωσε και μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος Γιώργος Κρικοριάν στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Όπως έγινε γνωστό το πρώην ζευγάρι χώρισε πριν από περίπου δύο μήνες, ενώ διατηρούν καλές σχέσεις μιας και προσπάθησαν αρκετά για επανασύνδεση. 

 

Διάβασε ακόμη: Μαυρίδης – Ράλλη στην πρώτη τους επίσημη φωτογράφιση ως ζευγάρι (Φώτο)

 

Ο δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Έλαχε ο κλήρος σε μένα να ανακοινώσω αυτή την είδηση. Η οποία λέει πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη δεν είναι πλέον μαζί. Έχουν χωρίσει και αυτό είναι οριστικό. Οι πληροφορίες είναι απόλυτα ασφαλείς. Δεν χώρισαν τώρα, αλλά σχεδόν πλησιάζουμε τους δύο μήνες. Υπήρξε ένα χρονικό διάστημα που υπήρξε προσπάθεια επανασύνδεσης. Ένας μεγάλος παράγοντας για τον χωρισμό ήταν η απόσταση. Εκείνη Αθήνα, εκείνος Θεσσαλονίκη». 

Δες το απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Χώρισαν Μαυρίδης - Ράλλη! Δες ποιος τους πρόδωσε! (Βίντεο)

Γιώργος Μαυρίδης: Στο κρεβάτι με την σκυλίτσα της Νικολέττας Ράλλη! (Φώτο)

 

 

 

Home