Thumbnail

Η Εβελίνα Σκίτσκο μιλά ανοικτά για το χωρισμό της (Φώτο) Η Εβελίνα Σκίτσκο μιλά ανοικτά για το χωρισμό της (Φώτο)

«Χωρίσαμε όταν ήμουν έξι μηνών έγκυος. Ήταν δύσκολη περίοδος για εμένα!» είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο
Για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για τον χωρισμό της με τον πατέρα του παιδιού της μίλησε η Εβελίνα Σκίτσκο.

Το όμορφο μοντέλο από την Κύπρο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλώντας για τη ζωή της.

Η Εβελίνα μίλησε για το εάν σκέφτηκε ποτέ να διακόψει την εγκυμοσύνη της λόγω του νεαρού της ηλικίας της και αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν στον οριστικό χωρισμό με τον σύντροφό της, Ανδρέα.

«Ποτέ, ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν σκέφτηκα να κάνω έκτρωση. Ο Αντρέας είναι μεγαλύτερός μου σε ηλικία, είναι 27 ετών. Είδε πολύ θετικά το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς, η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Χάρηκε πολύ όταν το έμαθε, άρχισε να το λέει από την πρώτη στιγμή στους φίλους του την ίδια ώρα που εγώ προσπαθούσα να καταλάβω τι μου έχει συμβεί. Με στήριξε, με βοήθησε πολύ ακόμη και μετά τον χωρισμό μας. Είχαμε κανονίσει να έχει εκείνος, η μαμά μου και η μητέρα του την ευθύνη της μικρής όταν πήγα στο GNTM».

εβελίνα

Όσο για το πώς ήρθε ο χωρισμός…

«Eίχε φύγει ο έρωτάς μας και μάλιστα χωρίσαμε ενώ ήμουν έγκυος. Επειδή ήταν μουσικός δούλευε κάθε βράδυ, είχαν δημιουργηθεί μεταξύ μας διάφορα προβλήματα. Το προσπαθήσαμε όμως πολύ πριν χωρίσουμε, δώσαμε ευκαιρίες ο ένας στον άλλον αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα» κατέληξε.

εβελίνα

Διαβάστε ακόμα

Πώς εμπλέκεται το όνομα της Πάολας σε υπόθεση απάτης με μάνατζερ «μαϊμού» στην Κύπρο

Η Άντρη Καραντώνη απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης (Φώτο)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δέσποινα Βανδή μαζί σε μιούζικαλ (Βίντεο)

Πηγή

 

Home