Thumbnail

Γιώργος Μαυρίδης: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό του στον Λούη Πατσαλίδη (Βίντεο) Γιώργος Μαυρίδης: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό του στον Λούη Πατσαλίδη (Βίντεο)

Τι αποκάλυψε στο «Λούης Night Show»;
Καλεσμένος στον Λούη Πατσαλίδη βρέθηκε την Τρίτη, 29/01 ο Γιώργος Μαυρίδης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρόσφατο χωρισμό του. 

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και tattoo artist, βρέθηκε στο γύρισμα του «Λούης Night Show», εκπομπή που προβληθεί αυτή την Παρασκευή 01/02. 

Ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε σε ερώτηση του Λούη Πατσαλίδη, όσο αφορά την προσωπική του ζωή και για τον χωρισμό του με τη Νικολέττα Ράλλη, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει ευρέως γνωστό, ότι το ταιριαστό ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

 

Διάβασε ακόμη: Χώρισαν Μαυρίδης - Ράλλη! Δες ποιος τους πρόδωσε! (Βίντεο)

 

Για το θέμα απάντησε αινιγματικά λέγοντας: «Όλα καλά φίλε μου. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι χαμογελαστός, περνάω μια χαρά, είμαι μια χαρά. Είμαι μια χαρά. Μόνος δεν είμαι ποτέ, έχω τη Μόλυ. Η μεγάλη αγάπη της ζωής μου. Οι γυναίκες φίλε μου, πηγαίνουν, έρχονται στη ζωή σου. Η μαμά σου μένει», επιβεβαιώνοντας έτσι με την απάντηση του τον χωρισμό του με το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια. 

Δες το απόσπασμα:

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ανατροπή: Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης στο Survivor 

Γιώργος Μαυρίδης: Στο κρεβάτι με την σκυλίτσα της Νικολέττας Ράλλη! (Φώτο)

 

 

Home