Thumbnail

Κύπριος ηθοποιός εγκατέλειψε την υποκριτική και έγινε ασφαλιστής! (Βίντεο) Κύπριος ηθοποιός εγκατέλειψε την υποκριτική και έγινε ασφαλιστής! (Βίντεο)

«Πλέον την τηλεόραση και το θέατρο τα έχω σαν χόμπι»
Μπορεί μέσα από τους ρόλους του να ξεχώριζε, ο ίδιος ωστόσο ένιωσε πως ήρθε η στιγμή να κάνει αλλαγές στη ζωή του και μάλιστα... ριζικές!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Μανώλης Αναστασίου, ο οποίος συμμετείχε σε αρκετές κυπριακές σειρές, που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

 

Στη συνέντευξή του μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει εγκαταλείψει την υποκριτική, καθώς είναι ένα επάγγελμα που δεν του πρόσφερε ασφάλεια στο οικονομικό κομμάτι, επιλέγοντας να εργαστεί σε ασφαλιστική εταιρεία. 

Για το θέμα αυτό ανέφερε: «Πλέον την τηλεόραση και το θέατρο, τα έχω σαν χόμπι. Έτσι επέλεξα να το έχω πλέον και αυτή τη φορά είναι πιο ωραία. Είμαι σε ασφαλιστική εταιρεία, αλλά το θέμα είναι ότι έφτασα σε ένα σημείο της ζωής μου που έβλεπα ότι  αυτό δεν προχωρούσε. Παρά την επιτυχία δεν ήμουν ικανοποιημένος και αποφάσισα να κάνω μια στροφή».

Δες το απόσπασμα που ακολουθεί:

 

 

Διάβασε επίσης:  

Επώνυμα αδέρφια της εγχώριας showbiz! 

Emma Stone: Αποθεώνει τον Γιώργο Λάνθιμο με την πιο επική ατάκα! (Βίντεο) 

Home