Thumbnail

Συγκινεί η Γιώτα Κουφαλίδου μιλώντας για τον καρκίνο! «Θέλω να ζήσω για το μωρό μου» (Βίντεο) Συγκινεί η Γιώτα Κουφαλίδου μιλώντας για τον καρκίνο! «Θέλω να ζήσω για το μωρό μου» (Βίντεο)

Μέσα από το νοσοκομείο στέλνει τα δικά της μηνύματα
Με μια ανάρτηση της από το νοσοκομείο, κατά την διάρκεια χημειοθεραπείας, η Γιώτα Κουφαλίδου έστειλε χθες, ένα δυνατό μήνυμα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου. 

Η περιπέτεια της παρουσιάστριας ξεκίνησε το καλοκαίρι όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο. Με πείσμα και θέληση για ζωή η ίδια αντιμετωπίζει με δύναμη αυτή τη δοκιμασία, στέλνοντας το πιο δυνατό μήνυμα ζωής.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή "Όλα Καλά", η Γιώτα Κουφαλίδου μίλησε για την εμπειρία της και μέσα από το νοσοκομείο, δηλώνει πιο δυνατή από ποτέ. 

 

Διάβασε ακόμη: Συγκινεί η Γιώτα Κουφαλίδου: «Εύχομαι κάθε αστέρι που πέφτει να είναι και μια ευχή» (Φώτο)

 

Για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έγινε μια διάγνωση το καλοκαίρι. Τον Αύγουστο συγκεκριμένα. Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Όμως εγώ δέχτηκα και αποδέχτηκα αμέσως αυτή την ασθένεια στην ζωή μου. Δεν θύμωσα και δεν είπα γιατί σε εμένα; Επειδή αυτό συμβαίνει σε πολλές γυναίκες. Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 13 ετών από καρκίνο άρα γνωρίζω πολύ καλά την ασθένεια και στα χειρότερα της. Είμαι δηλαδή πολύ εξοικειωμένη με την ασθένεια. 

Είμαι προς το τέλος και γι’ αυτό είμαι και πιο χαρούμενη. Τελειώνω τον Μάρτιο με τις χημειοθεραπείες μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβήθηκα πολύ. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν καθαρά ότι θέλω να ζήσω για το μωρό μου. Για τον Βασίλη μου.

Εγώ την ονομάζω μια περιπέτεια που με έχει αλλάξει προς το καλό. Γίνεσαι και λίγο πιο καλός άνθρωπος...όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα χάσω τα μαλλιά μου δεν μπορούσα να το δεχτώ με τίποτα. Αλλά πλέον εξοικειώθηκα και έτσι ξαφνικά αποφάσισα να μοιραστώ αυτή την φωτογραφία που έδωσε δύναμη και σε άλλες γυναίκες». 

Δες το απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης:

Γιώτα Κουφαλίδου: Συγκινεί η φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου (Φώτο)

Γιώτα Κουφαλίδου: Συγκινεί με το βίντεο της για τους καρκινοπαθείς! (Βίντεο)

 

πηγή βίντεο: reporter

 

 

Home