Thumbnail

Μέλανη Στέλιου: Η αντίδραση του γιού της όταν ακούει τον νονό του στο ραδιόφωνο (Βίντεο) Μέλανη Στέλιου: Η αντίδραση του γιού της όταν ακούει τον νονό του στο ραδιόφωνο (Βίντεο)

Το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε η γνωστή ηθοποιός
Η Μέλανη Στέλιου είναι μια τρυφερή μανούλα η οποία απολαμβάνει την κάθε στιγμή της καθημερινότητας με τον μονάκριβο γιό της.

Η γνωστή Κύπρια ηθοποιός τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία και στον κουμπάρο της, Μάριο Φραγκούλη ο οποίος και βάφτισε τον μικρό Μάξιμο.

Μάλιστα, αυτή η αγάπη ανάμεσά στον 2χρονο γιό της και στον δημοφιλή καλλιτέχνη είναι κάτι που δεν κρύβεται κι αυτό θέλησε να το αποδείξει και η Μέλανη Στέλιου η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο, όταν ο Μάξιμος ζήτησε ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο, να ακούσει το νέο τραγούδι του νονού του.

«Όταν ο Μάξιμος δεν χορταίνει να ακούει το νέο cd του νονού του!! Galazia Limni-Turquoise Waters- Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΜΝΗ ταξιδεύει!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When Maximos can’t get enough of his godfathers new album!!!! Όταν ο Μάξιμος δεν χορταίνει να ακούει το νέο cd του νονού του!!!!! Galazia Limni-Turquoise Waters- Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΜΝΗ ταξιδεύει!!! Κύπρος 21/23/24/26 Μαρτίου Τέσσερις παραστάσεις, παρουσίαση νέου άλμπουμ Λεμεσός/Λευκωσία! Turquoise Waters will travel to Cyprus in March! 21/23/24 and 26 of March!!!! #turquoisewaters #galazialimni #? #newalbum #comingtocyprus #march #maximos #godfather #mariofrangoulis #playlist #babysplaylist #whathesaysgoes #godfathersboy #proudgodson #maxwillbethere #wewillbethere

A post shared by Melanie Steliou (@melaniesteliou) on

 

Διαβάστε ακόμα

Συγκινεί η Άντρη Καραντώνη με τις ευχές για τα γενέθλια του αδερφού της (Φώτο)

Αυτή είναι η ιδανική γυναίκα για τον Λούκα Γιώρκα (Φώτο)

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού της (Φώτο)

 

Home