Thumbnail

Μέγκι Ντρίο: Ξεσπά εναντίον GNTM και τα χώνει στη Βίκυ Καγιά! (Βίντεο) Μέγκι Ντρίο: Ξεσπά εναντίον GNTM και τα χώνει στη Βίκυ Καγιά! (Βίντεο)

Τα "χώνει" κανονικά - Πέταξε τα βέλη της
Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία η αποκάλυψη της σεζόν, με την ίδια να μονοπωλεί το ενδιαφέρον κάθε φορά που παραχωρεί συνέντευξη. 

Αυτή τη φορά η Μέγκι Ντρίο, βρέθηκε καλεσμένη στην καινούργια εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά

Κόπου εκεί το μοντέλο απασφάλισε και άρχισε να ρίχνει τα βέλη της στο ριάλιτι μοντέλων. 

Για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κανένας δεν κατάλαβε και δεν έζησε αυτό που έζησα εγώ μόλις βγήκα από το παιχνίδι. Ήταν ένα είδος bullying αυτό που δέχτηκα. Ήταν πολύ σκληρά τα λόγια και τα σχόλια που δέχτηκα από τα social media. Δεν με έκρινε ο κόσμος με βάση το μόντελινγκ, με έκρινε με βάση την καταγωγή μου, τον τρόπο που μίλαγα…

Η Βίκυ Καγιά τα είπε αυτά που είπε γιατί προφανώς βλέπει ότι είμαι στα social media και έχει μια άλλη άποψη του μοντέλου. Όμως, και η Βίκυ Καγιά θα έπρεπε να ξέρει ότι στο GNTM δεν κάναμε μόδα. Εμείς κάναμε πιο πολύ ριάλιτι. Δεν έκανα ούτε μία επίδειξη μόδας, δεν έκανα μία πασαρέλα. Απογοητεύτηκα»!

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Μέγκι Ντρίο: Μπούκαρε στο πλατό και έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά! (Βίντεο)

 

Η Μέγκι τα χώνει στην Καγιά: «Τα νούμερα ανέβηκαν εξαιτίας μου…» (Βίντεο)

 

 

 

Home