Thumbnail

Survivor: Οι 3 Έλληνες υποψήφιοι για αποχώρηση (Βίντεο) Survivor: Οι 3 Έλληνες υποψήφιοι για αποχώρηση (Βίντεο)

Όλα όσα συνέβησαν στο επεισόδιο της Κυριακής
Με καβγάδες και εντάσεις, τόσο στην ελληνική όσο και στην τουρκική ομάδα σημειώθηκε και το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Το φετινό Survivor φαίνεται πως συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς ενώ η ελληνική ομάδα έχασε ξανά την ασυλία και τότε…τα αίματα άναψαν. 

Μπορεί η ελληνική ομάδα το Σάββατο να κέρδισε με 10-4 το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και στη συνέχεια, την Κυριακή να κέρδισε και το αγώνισμα προμηθειών, ωστόσο έχασε το δεύτερο και το τρίτο αγώνισμα ασυλίας. 

Κατά το χθεσινό αγώνισμα της ατομικής ασυλίας στο Survivor 3, από τους άνδρες την κέρδισε ο Κυριάκος Πελεκάνος και στις γυναίκες η Κατερίνα Δαλάκα. 

Μάλιστα, ο αγώνας της ατομικής ασυλίας αποτέλεσε αφορμή για νέα ένταση στο Survivor 3. Ο Σπύρος, αγωνίστηκε για την ατομική ασυλία την ώρα που υπήρχε η μουρμούρα για το αν θα έπρεπε ή όχι να αγωνιστεί, καθώς είναι τραυματίας και δεν αγωνίζεται εδώ και καιρό.

Μεγαλύτερη ένταση προκλήθηκε όταν ο Σπύρος αποχώρησε από το αγώνισμα ατομικής ασυλίας όταν έχασε και ο Τόνι, υποστηρίζοντας συνέχεια στους συμπαίκτες του στο Survivor 3 ότι το έκανε μόνο και μόνο για να βεβαιωθεί ότι δεν θα πάρει την ασυλία ο Τόνι. 

Δες εδώ όλα όσα έγιναν στο Συμβούλιο

Διαβάστε ακόμα

Και η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη στον Άγιο Δομίνικο (Φώτο)

MasterChef spoiler: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν στο reality μαγειρικής (Φώτο)

YFSF: Η απίστευτη μεταμόρφωση του Ζησάκη σε Παπακωνσταντίνου (Βίντεο)

Πηγή

Home