Thumbnail

Χαράλαμπος Κοτσώνης: Απολογείται δημόσια για το ξέσπασμα του στον Παντελή (Φώτο) Χαράλαμπος Κοτσώνης: Απολογείται δημόσια για το ξέσπασμα του στον Παντελή (Φώτο)

Τι αναφέρει για τον Παντελή – Δες τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram
Μια κοινή δοκιμασία στο ριάλιτι μαγειρικής ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό στο πλατό και ο καβγάς τους να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ο Κύπριος παίκτης Χαράλαμπος Κοτσώνης κλήθηκε να συνεργαστεί με τον Παντελή για να φτιάξουν ένα γλυκό, με τα πράγματα ωστόσο να μην κύλησαν όπως θα ήθελε. 

Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας ο Κύπριος μάγειρας έχασε τον έλεγχο και άρχισε να φωνάζει στον συμπαίκτη του, με την επική ατάκα «εν κουλί», να γίνεται viral παντού! 

Ο Χαράλαμπος, μετά την αποχώρηση του προχώρησε σε αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας το κοινό για την στήριξη του. 

 

Διάβασε επίσης: H οικογένεια του Παντελή από το MasterChef σχολιάζουν την επική ατάκα «Εν κουλί» (Βίντεο) 

 

Χθες αργά το βράδυ ο ίδιος προχώρησε σε μια ανάρτηση, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την δοκιμασία με τον Παντελή, γράφοντας στη λεζάντα ένα «απολογητικό» κείμενο για όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα. 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Είχαμε όπως την λέμε τηλεοπτικά "Κακή μέρα", τα συζητήσαμε και μετά, τα βάλαμε κάτω, και σου το είπα και από κοντά και δημόσια, ότι τα λάθη μας ήταν από κοινού, απλά εγώ λόγω του χαρακτήρα μου, έχασα την υπομονή μου και βγήκα εκτός εαυτού. Παρόλα αυτά ξέρω πλέον ποιος είσαι, και τα πόσα αξίζεις μαγειρικά και προσωπικά.

Στην Κάλυμνο το καλοκαίρι παρέα, θα γράψουμε μαγειρική ιστορία και το κουλί θα έχει την θέση που του αξίζει!! Καλές επιτυχίες στην Δεκάδα φίλε μου».

Δες την ανάρτηση του: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είχαμε οπως την λέμε τηλεοπτικά "Κακή μέρα" , τα συζητησαμε και μετα, τα βάλαμε κατω, και σου το ειπα και απο κοντα και δημόσια, οτι τα λαθη μας ηταν απο κοινου, απλα εγω λογω του χαρακτηρα μου, εχασα την υπομονη μου και βγηκα εκτος εαυτου. Παρολα αυτα ξερω πλεον ποιος εισαι, και τα ποσα αξιζεις μαγειρικα και προσωπικα. Στην Καλυμνο το καλοκαιρι παρεα, θα γραψουμε μαγειρικη ιστορια και το κουλι θα εχει την θεση που του αξιζει!! Καλες επιτυχιες στην Δεκαδα Φιλε μου @pantelhsvouros

A post shared by Κοτσώνης Χαράλαμπος (@kotsonis_charalambos) on

 

Διάβασε επίσης: 

Ανατροπή στο Master Chef! Αποχώρησε ο Χαράλαμπος με την ατάκα "εν κουλί;" (Βίντεο) 

 

Επικό! Ο Πέτρος Φιλιππίδης τρολάρει τον Χαράλαμπο και την ατάκα «Εν κουλί;» (Βίντεο) 

 

 

Home