Thumbnail

Η Βαλεντίνα Σοφοκλέους ταξιδεύει με την «Εβραία» της στη Δερύνεια! (Φώτος) Η Βαλεντίνα Σοφοκλέους ταξιδεύει με την «Εβραία» της στη Δερύνεια! (Φώτος)

Συνεχίζεται η πετυχημένη παράσταση της Κύπριας ηθοποιού
Με μια συγκλονιστική ερμηνεία, η Βαλεντίνα Σοφοκλέους ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι για να υποδυθεί ακόμη μια φορά την «Εβραία», από το ομώνυμο έργο του Μπέρτολτ Μπρέχτ. 

Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός, ύστερα από μια σειρά πετυχημένων παραστάσεων σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα, ταξιδεύει στην επαρχεία Αμμοχώστου για μια μοναδική παράσταση στη Δερύνεια, το Σάββατο 6 Απριλίου. 

 

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι του Κέντρου Ενηλίκων της κοινότητας, ένας ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει τον μονόλογο της ηθοποιού! 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το θεατρόφιλο κοινό της Δερυνειας αλλά και των γειτονικών κοινοτήτων περιμένουν με αγωνία την κάθοδο της Βαλεντίνας Σοφοκλέους, ύστερα από τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε η παράσταση. 

 

Αξίζει να αναφερθεί πως στην σκηνή, παίζει ζωντανά πιάνο ο συνθέτης Σάββας Σάββα ο οποίος έγραψε αποκλειστικά την μουσική για το έργο, ενώ την σκηνοθεσία ανέλαβε η Μόνικα Μελέκη.  

Η αγαπημένη ηθοποιός, πέρα από την περιοδεία της με τη θεατρική της παράσταση, συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα στις δύο σειρές του ΑΝΤ1 όπου συμμετέχει, στο «La Pasta Pomilωri» και «Εσύ στον κόσμο σου». 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Βαλεντίνα Σοφοκλέους: Φωτογραφίζεται με προσφυγόπουλο και συγκινεί με την ανάρτηση της! (Φώτο)

 

Βαλεντίνα Σοφοκλέους: Χώρισε και είναι ξανά ερωτευμένη! (Βίντεο)

 

 

Home