Thumbnail

Τάμτα: Λίγο πριν τη συμμετοχή της στην Eurovision πήγε στον Άγιο Κυπριανό στο Μένοικο! (Φώτο) Τάμτα: Λίγο πριν τη συμμετοχή της στην Eurovision πήγε στον Άγιο Κυπριανό στο Μένοικο! (Φώτο)

Δες τη φωτογραφία μέσα από την εκκλησία - Την υποδέχτηκε ο ιερέας της εκκλησίας
Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες το πρωί η Τάμτα, στο πλαίσιο προγραμματισμένων εμφανίσεων της, για την προώθηση του "Replay", που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, σήμερα το μεσημέρι είχε προγραμματισμένη εμφάνιση σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού, όπου έδωσαν το παρών τους δημοσιογράφοι απ' όλοι την Ευρώπη. 

Η ίδια και η ομάδα της θέλησαν να επισκεφθούν νωρίς το πρωί, την εκκλησία του Αγίου Κυπριανού στο χωριό Μένοικο, όπου είναι για το μάτι και τη γλωσσοφαγιά. 

Είναι γνωστό πως η Τάμτα, βρίσκεται πάντα κοντά στην εκκλησιά και μάλιστα μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, η ανάγκη της για προσευχή για να τα ξεπεράσει όλα, την οδήγησε σήμερα στην εκκλησία του Αγίου Κυπριανού.

Σε επικοινωνία που είχε το My Life με τον ιερέα της εκκλησίας, πάτερ Σάββα, μας ανέφερε ότι ενημέρωσαν την εκκλησία, πως η Τάμτα με την ομάδα της θα ήθελαν να επισκεφθούν την εκκλησία για να προσκυνήσουν. Ο πάτερ Σάββας μας ανέφερε χαρακτηριστικά πως η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα φιλική και αξιαγάπητη, ενώ συνομίλησαν για λίγα λεπτά για διάφορα θέματα. Φεύγοντας έδωσε στην Τάμτα μια εικόνα των αγίων για να την έχει μαζί της στο Τελ Αβίβ, λαδάκι σταυρωμένο στα λείψανα του αγίου και αγιασμό!

Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό ο πάτερ Σάββας ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Με τις ευχές των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στην εκπρόσωπο της Κύπρου μας Τάμτα  για το μεγάλο διαγωνισμό Γιουροβίζιον να τη βοηθήσουν να έχει μια καλή παρουσία και να φέρει τη πρωτιά στη χώρα μας».

 

Διάβασε επίσης:

Το My Life στο Eurovision Party με την Τάμτα! (Βίντεο)

 

Τάμτα: Με τέσσερις σέξι χορευτές στη σκηνή της Eurovision 2019! (Βίντεο)

 

 

Home