Thumbnail

Πόσα χρήματα βγάζουν οι Kardashians για κάθε post στα social media; Πόσα χρήματα βγάζουν οι Kardashians για κάθε post στα social media;

Ο αριθμός σίγουρα είναι εξαψήφιος
Συμπαθάς, δεν συμπαθάς, την οικογένεια Kardashian, οφείλεις να τους πιστώσεις πως διαθέτουν μια απίστευτη επιδραστικότητα, κυρίως στα social media. Εξ ου και κάθε εταιρεία που θέλει να ξεπουλήσει, τάσσει στους Kardashians λαγούς με πετραχήλια, προκειμένου να διαφημίσουν τα προϊόντα τους. Πόσα, όμως, χρεώνει η διάσημη οικογένεια για κάθε post;

Η Kris Jenner, η γνωστή 'momager' της τηλεόρασης, στο πλαίσιο μιας συνέντευξής της στο CBS Sunday Morning, αναφέρθηκε και στο επίμαχο ζήτημα για το πόσα χρεώνουν για να προμοτάρουν προϊόντα στους εκατομμύρια followers τους. 

Διάβασε ακόμη: 

Ακόμη ένα αποτυχημένο photoshop από την Khloé Kardashian

To φαινόμενο Kim Kardashian

 

“Οι κόρες μου παίρνουν συνεχώς προσφορές για να ανεβάσουν κάτι για μία εταιρία ή ένα brand στα social media. Οπότε, έχουν μία χρέωση για κάθε post, κάθε story, για το Facebook, ξέρεις, έχουν ένα πρόγραμμα χρεώσεων”, τόνισε η τηλεστάρ. 

Όσον αφορά το τι διαλέγουν να διαφημίσουν στα social media τους, η Jenner αποκάλυψε πως η χρέωση είναι μεγαλύτερη αν το προϊόν είναι “κάτι που πρόκειται να πιεις, να καταναλώσεις ή να βάλεις στο σώμα σου”.

Πόσα χρήματα παίρνουν τελικά; Παρότι αρνήθηκε να πει ακριβώς, η Jenner εξήγησε πως η χρέωση για τα posts είναι “σίγουρα 6 νούμερα”.

kardasjian

Διάβασε επίσης: 

Kim Kardashian: Φόρεσε το πιο γυμνό φόρεμα και έκανε δημόσια εμφάνιση (Φώτο)

Η 6χρονη κόρη της Kim Kardashian μόλις έκανε το πρώτο της εξώφυλλο (Φώτο)

 

Πηγή 

Home