Thumbnail

Πρίγκιπας Κάρολος: Αποκάλυψε άθελα του πότε θα γεννήσει η Meghan Markle! Πρίγκιπας Κάρολος: Αποκάλυψε άθελα του πότε θα γεννήσει η Meghan Markle!

Χωρίς να το καταλάβει, τα είπε... όλα! 
Το νούμερο ένα θέμα που απασχολεί αυτές τις ημέρες τα βρετανικά και όχι μόνο μέσα, είναι για το πότε θα γεννήσει η Meghan Markle το πρώτο της παιδί! 

Η βασιλική οικογένεια δεν έχει αποκαλύψει τίποτα μέχρι στιγμής, με την οικογένεια του ζευγαριού να γνωρίζει μόνο τις μέρες που είναι πιο πιθανό να συμβεί.

Ο πεθερός ωστόσο της δούκισσας του Sussex, Πρίγκιπας Κάρολος, φαίνεται πως αποκάλυψε άθελα του πότε θα γεννήσει η νύφη του. 

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα ταξιδέψει με την δούκισσα Camilla στη Γερμανία, στις αρχές Μαΐου! Όπως έγινε γνωστό, θα κάνουν και μια τριήμερη εκδρομή γύρω από το Βερολίνο, το Μόναχο και την Λειψία, πριν γυρίσουν στην Μεγάλη Βρετανία.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ζευγάρι θα αναχωρήσει στις 7 Μαΐου, γεγονός που οι περισσότεροι συμπέραναν πως η γέννηση του εγγονού του θα γίνει πριν από το επίσημο ταξίδι του! 

Όπως αναφέρουν βασιλικές πηγές, ο πρίγκιπας Κάρολος, δεν θα σχεδίαζε να ταξιδέψει χωρίς να έχει δει πρώτα τον εγγονό του, βγάζοντας λοιπόν το συμπέρασμα πως η Meghan Markle θα γεννήσει μέσα στις επόμενες τρεις βδομάδες.

 

Διάβασε επίσης: 

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Εξόρμηση στην εξοχή! Διέμειναν σε ξενοδοχείο με 10.000 λίρες τη βραδιά 

 

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

 

 

Home