Thumbnail

Σπάνια εμφάνιση των παιδιών της Beyonce στο ντοκιμαντέρ "Homecoming" Σπάνια εμφάνιση των παιδιών της Beyonce στο ντοκιμαντέρ "Homecoming"

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τα τρία της παιδιά
Oi fans της δεν περίμεναν με τίποτα πως η αγαπημένη τους τραγουδίστρια, εκτός από το backstage των εμφανίσεων της, θα τους άφηνε να τρυπώσουν, έστω και για λίγο, στην οικογενειακή της ζωή.

Πριν δύο μέρες, κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ της Beyonce με τίτλο των : A Film by Beyonce, το οποίο παρουσιάσει την εξαντλητική προετοιμασία που χρειάστηκε για το performance της στο Coachella τον περασμένο Απρίλιο.

Οι fans της ήταν φυσικά ενθουσιασμένοι με το νέο project της Beyonce, ωστόσο, με βάση τις αντιδράσεις στο Twitter, φαίνεται πως δεν ήταν προετοιμασμένοι ότι θα έριχναν και μία ματιά στην οικογενειακή της ζωή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family❤ #homecoming Follow @planetyonce (me) for more♡

A post shared by ♡YONCÉ♡ (@planetyonce) on

Διάβασε ακόμη: 

Έρχεται το ντοκιμαντέρ της Beyoncé

It's happening! Adidas και Beyonce ενώνουν τις δυνάμεις τους

Beyoncé και Jay-Z θα πάρουν βραβείο για την υποστήριξη της LGBT κοινότητας (Φώτο)

Η Beyonce μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τα δίδυμα, Sir και Rumi, ενώ και τα τρία της παιδιά - μαζί με την Blue Ivy - έκαναν σπάνιες εμφανίσεις on camera. Αυτό, βέβαια, δεν ήταν το μοναδικό δώρο της Beyonce στους fans της, αφού μαζί με το ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε και ένα album με 40 κομμάτια την ίδια στιγμή.

beyonce

Πηγή 

Home