Thumbnail

Γιατί κάποιοι πιστεύουν πως η Meghan Markle έχει ήδη γεννήσει; Γιατί κάποιοι πιστεύουν πως η Meghan Markle έχει ήδη γεννήσει;

Ακόμη μια θεωρία συνομωσίας, με επίκεντρο τη βρετανική βασιλική οικογένεια
Έχει γεννήσει η Meghan Markle και το κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό; Ή ακόμη να συμβεί αυτό; Ό,τι και αν ισχύει, πάντως, εμάς μας γκάστρωσε!

Υπάρχουν κάποια δεδομένα, που κάνουν κάποιους να υποστηρίζουν πως το βασιλικό μωρό έχει δει το φως του κόσμου, απλώς οι γονείς του ακόμη δεν θέλουν να το ανακοινώσουν. Τώρα, γιατί να το κάνουν αυτό, δεν μας έχουν εξηγήσει. 

 

Για να δούμε, λοιπόν, πού στηρίζουν τη θεωρία συνομωσίας τους 

1. H μητέρα της Meghan, Doria Ragland, βρίσκεται στο Frogmore Cottage από τις 16 Απριλίου. Πράγμα που σημαίνει πως η Meghan θα γεννήσει πολύ σύντομα.

2. Η Meghan και ο Harry ευχαρίστησαν όλους για τα δώρα που τους έκαναν για το μωρό. Φαίνεται λίγο περίεργο να τους ευχαριστείς όλους για τα δώρα του μωρού πριν έρθει το μωρό, σωστά;

Διάβασε ακόμη: 

Η Meghan Markle μιλά για την εγκυμοσύνη της

Meghan Markle: Το ταξίδι-αστραπή στην Αμερική για το baby shower της (Βίντεο)

3. Αποφάσισαν να κρατήσουν ιδιωτικά όλα τους τα σχέδια σχετικά με τη γέννηση του μωρού. Σε μία επίσημη δήλωση, η Meghan και ο Harry είπαν πως θα ανακοινώσουν τα νέα για το μωρό, αφού γιορτάσουν πρώτα σαν οικογένεια. Άρα, δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε το αν η Meghan έχει γεννήσει ή όχι.

4. Η Meghan θέλει να γεννήσει στο σπίτι με μαία, πράγμα που σημαίνει πως αν συμβεί, θα είναι πιο εύκολο για τη βασιλική οικογένεια να το κρατήσει μυστικό.

5. Ο πρίγκιπας William θα ταξιδέψει στη Νέα Ζηλανδία αύριο - λογικά το παλάτι του Kensington δεν θα κανόνιζε τέτοιου είδους ταξίδι την εβδομάδα που θα γεννούσε η Meghan. Δεν επιβεβαίωσαν τις ημερομηνίες μέχρι και τις 17 Απριλίου, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα επιβεβαίωναν το πρόγραμμα του William μέχρι να ήξεραν λεπτομέρειες για την ημερομηνία που θα γεννούσε η Meghan.

Πάντως, αν ισχύουν τα πιο πάνω, πού θα πάει. Θα το μάθουμε εν τέλει. 

Διάβασε επίσης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

 

Πηγή 

 

Home