Thumbnail

Ο Channing Tatum έχασε στο Jenga και έβγαλε τα ρούχα του (Φώτο) Ο Channing Tatum έχασε στο Jenga και έβγαλε τα ρούχα του (Φώτο)

Πολύ μας άρεσε που έχασε το συγκεκριμένο στοίχημα
Ο Channing Tatum αν μη τι άλλο είναι ένας άντρας που κρατά τον λόγο του. Έχασε σε μια πατρίδα Jenga με τη σύντροφό του και έπρεπε να δημοσιεύσει στα social του μια φωτογραφία που θα επέλεγε εκείνη. Ευτυχώς για εμάς, η Jessie J. επέλεξε μια φωτογραφία του sexy ηθοποιού στο ντους. Έτσι, γιατί το ωραίο πρέπει να το μοιράζεσαι.

Ο πρωταγωνιστής του Magic Mike κοινοποίησε την περασμένη Τετάρτη στο Instagram μια γυμνή φωτογραφία του να κάνει ντους, εξηγώντας ταυτόχρονα στους θαυμαστές του πως έπρεπε να το κάνει στο πλαίσιο του στοιχήματος που είχε βάλει με την σύντροφό του.

Διάβασε ακόμη: 

Νίκη Δραγούμη: Δες για πρώτη φορά τον κούκλο αδερφό της! (Φώτος)

Έβελυν Καζαντζόγλου: Μιλάει πρώτη φορά δημόσια για τον σύντροφο της! (Βίντεο)

Διονύσης Κωνσταντίνου - Ιφιγένεια Πιερίδου: Ποζάρουν για την καμπάνια Κύπριων σχεδιαστών (Φώτο)

 

     

 «Έχασα στο Jenga από τη Jessica Cornish. Ο χαμένος (εγώ) έπρεπε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία που θα επέλεγε ο άλλος (η Jessica Cornish). Δεν ξαναπαίζω μαζί της Jenga...», έγραψε ο 39χρονος ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.    

Μέχρι το πρωί της Πέμπτης, το post του Channing Tatum είχε συγκεντρώσει περίπου 3 εκατομμύρια likes, ενώ την φωτογραφία σχολίασε και η Jessie, γράφοντας χαρακτηριστικά:  «Το να αγαπάς, σημαίνει να μοιράζεσαι».  Ευχαριστούμε Jessica  που ξέρεις να μοιράζεσαι! 

Πηγή 

Home