Thumbnail

Δημήτρης Σούγλης: «Μου έκλειναν την πόρτα σε δουλειές! Μου έλεγαν είσαι μεγάλος και πάχυνες» (Βίντεο) Δημήτρης Σούγλης: «Μου έκλειναν την πόρτα σε δουλειές! Μου έλεγαν είσαι μεγάλος και πάχυνες» (Βίντεο)

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση του ο Κύπριος παρουσιαστής
Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένας από τους σπουδαιότερους δημοσιογράφους και παρουσιαστές που πέρασαν ποτέ από την κυπριακή τηλεόραση. 

Με μια πορεία στα δελτία ειδήσεων αλλά και σε ενημερωτικές εκπομπές, ο Δημήτρης Σούγλης κατάφερε να δημιουργήσει τη δική του σχολή δημοσιογραφίας, με τον ίδιο να αποτελεί παράδειγμα για νέους δημοσιογράφους. 

Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος απέχει από τα «μεγάλα» κανάλια, έχοντας ωστόσο τη δική του ενημερωτική εκπομπή κάθε απόγευμα στο Capital. 

 

Διάβασε ακόμη: Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σούγλης: «Σας παρακαλώ θερμά, να προσευχηθείτε μαζί μας…»

 

Σήμερα ωστόσο, ο αγαπημένος παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα να Δεις» στο Omega, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τις κλειστές πόρτες που βρήκε από κανάλια. 

Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε πως σε κάποια στιγμή έλαβε μια απάντηση από κανάλι λέγοντας του: «Ψάχνουμε πιο νεαρούς ή δεν κάνεις πια γιατί έχεις παχύνει», οδηγώντας τον μάλιστα σε όρια κατάθλιψης. 

Δες το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Σούγλη! Έφυγε απ' τη ζωή η μητέρα του (Φώτο)

 

Home