Thumbnail

H διασκέδαση δε σταματά ποτέ! H διασκέδαση δε σταματά ποτέ!

Τα σαββατοκύριακα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε κάποια παραλία. Ή μήπως όχι;
To θερμόμετρο έχει σκαρφαλώσει στα ύψη και δε λέει να ξεκολλήσει. Τα παιδιά γκρινιάζουν και δε θέλουν με τίποτα να μείνουν το σαββατοκύριακο στο σπίτι, ασχέτως αν τα αιρκοντίσιον δουλεύουν στο φουλ. Η μόνη διέξοδος φαντάζει η παραλία. Κακά τα ψέματα όμως, η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο σε συνδυασμό με τον οικογενειακό προϋπολογισμό που κινδυνεύει να εκτιναχθεί -υπολόγισε πρόχειρα βενζίνη, φαγητό, νερά, χυμούς, παγωτά και τα συναφή- είναι αρκετά για να σου προκαλέσουν άγχος και πονοκέφαλο. Το καλό το παλικάρι όπως πολύ σοφά λέει η λαϊκή ρήση -όπου παλικάρι βλέπε μαμά- ξέρει και άλλο μονοπάτι, και μάλιστα όχι μόνο τα σαββατοκύριακα, αλλά και τις καθημερινές.

Έχω αναλύσει σε προηγούμενο άρθρο (διάβασε εδώ) γιατί επιλέγω χειμώνα-καλοκαίρι, με ήλιο, με βροχή, τα εμπορικά κέντρα για τα ψώνια και τις εξόδους μου. Όχι μόνο για τη δική μου ευκολία, αλλά και των παιδιών μου, που τα έχουν συνδέσει στη συνείδησή τους ως ένα μέρος όπου θα περάσουν καλά, ενώ ξέρουν πως όλο και κάποιον φίλο θα συναντήσουν τυχαία. Χωρίς υπερβολή, η λέξη πλήξη δεν έχει απολύτως καμία θέση εκεί. 

Τώρα, ενδεχομένως να προτάξεις ως επιχείρημα πως τα παιδιά βαριούνται τα μαγαζιά και τα ψώνια. Καταρχάς, εξαρτάται από το παιδί και την προσωπικότητά του. Ωστόσο, μάλλον δε λαμβάνεις υπόψη πως πέρα από τα καταστήματα που απευθύνονται ειδικά σε αυτά, το The Mall of Cyprus διοργανώνει σε τακτική βάση ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, με επίκεντρο τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας. Μέσα από την πολύχρονη δράση του, έχει αποδείξει πως το ενδιαφέρον του για τα παιδιά είναι γνήσιο και  μέλημά του δεν είναι άλλο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους μέσα από διασκεδαστικές εμπειρίες. 

Ένα από τα αγαπημένα καταστήματα μικρών και μεγάλων, είναι αναμφίβολα τα Public . Ο λόγος είναι απλός. Είναι ένα μαγαζί που συνδυάζει σχεδόν τα πάντα. Θες γραφική ύλη, βιβλία, ηλεκτρονικά, οικιακές συσκευές, κινητά, φωτογραφικές μηχανές ή παιχνίδια;  Τότε, θα πας στα  Public. Ειδικά αν ο χρόνος σου είναι εξίσου περιορισμένος, επιζητάς ένα μέρος που να έχει ό,τι χρειάζεσαι, χωρίς να τρέχεις πάνω-κάτω για να το ανακαλύψεις. 

Επιπλέον, έχεις ακόμη έναν, εξίσου σημαντικό λόγο, για να κάνεις στάση στα  Public . Μια λέξη θα σου πω: PLAYMOBIL. Δεν ξέρω για τα δικά σου παιδιά, αλλά ο γιος μου τα λατρεύει. Έχει γίνει 8 χρονών και δε λέει να ξεκολλήσει από τα PLAYMOBIL. Και γιατί να το κάνει, άλλωστε; Η ποικιλία είναι τεράστια και από τότε που ήταν μικρός μέχρι σήμερα, πάντα κάτι θα βρει να του κεντρίσει το ενδιαφέρον, ανεξάρτητα αν οι προτιμήσεις του αλλάζουν με ταχύτητα φωτός. Το Public  διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή του γνωστού brand και αν δεν πιστεύεις, μπορείς απλώς να κάνεις κλικ ΕΔΩ

 

PLAYMOBIL

 

Παίζοντας με τα PLAYMOBIL, παρατήρησα ότι ο γιος μου έχει μάθει να είναι ομαδικός παίκτης, καθώς τα παιχνίδια της συλλογής μιμούνται καταστάσεις της καθημερινότητας μας. Επιπρόσθετα, διεγείρουν τη φαντασία του. Τη μια προσποιείται ότι είναι αστυνομικός, την άλλη πυροσβέστης, την άλλη πειρατής και πάει λέγοντας. Είναι κοινό μυστικό στην οικογένεια πως αν δυσκολεύονται τι δώρο θα του πάρουν σε γενέθλια, Πάσχα και Χριστούγεννα, θα επιλέξουν κάτι από τα PLAYMOBIL. Αρκεί, βέβαια, να κάνουν την απαραίτητη συνεννόηση μαζί μου για να μην πάρουν κάτι που ήδη υπάρχει στη συλλογή του. Ο λόγος που τα επιλέγουν συγγενείς και φίλοι, δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι τα προτιμάει το παιδί, αλλά γιατί και η μαμά -δηλαδή εγώ- τούς δίνει ψήφο εμπιστοσύνης. Είναι value for money παιχνίδια, άριστης ποιότητας, φτιαγμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και τις πιο εξελιγμένες μεθόδους παγκοσμίως, με γνώμονα την ασφάλεια του παιδιού μου, αλλά και κάθε παιδιού. Και κάθε γονιός, θέλει το καλύτερο για το παιδί του, έτσι δεν είναι; 

 

PLAYMOBIL

 

Όχι μόνο αυτό, αλλά θέλει να το βλέπει χαρούμενο και ευτυχισμένο. Όποτε έχουμε φίλους του καλεσμένους στο σπίτι, το τι παιχνίδι ρίχνουν, δεν περιγράφεται. Κάθε φορά στήνουν στο καθιστικό έναν φανταστικό δικό τους κόσμο, με πρωταγωνιστές τους χαρακτήρες των PLAYMOBIL. Είναι εμφανές πως τα συγκεκριμένα παιχνίδια, τα βοηθούν να αναπτύξουν τις ικανότητες της επικοινωνίας και παράλληλα καλλιεργούν τον σεβασμό προς τους άλλους. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να βασίζονται στις  δυνάμεις τους, συνθέτοντας το δικό τους μικρόκοσμο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους. Οι ενήλικες δεν έχουν καμία θέση σε αυτόν και αν θελήσουν να "εισβάλλουν", είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τους κανόνες που έχουν θέσει. 

Αν είσαι γονιός και το καμάρι σου έχει την ίδια εμμονή με το δικό μου με τη συγκεκριμένη εταιρεία παιχνιδιών, τότε θα γνωρίζεις πως το The Mall of Cyprus σε συνεργασία με τα  Public  στήνουν από το 2016 έναν  φανταστικό PLAYMOBIL κόσμο σε κάθε πλατεία του εμπορικού κέντρου, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν με τις ώρες. 

 

 

Κάτι που έχουν τροχιοδρομήσει να κάνουν και φέτος. Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 7 Ιουνίου και κάθε μέρα έως την Κυριακή 7 Ιουλίου, οι μικροί φίλοι του The Mall of Cyprus και των  Public  θα ανακαλύψουν σε κάθε πλατεία του εμπορικού κέντρου μια καινούργια πρόκληση χαράς. Δίπλα τους θα βρίσκονται ειδικευμένοι παιδαγωγοί για να τους βοηθήσουν να εξερευνήσουν τους θησαυρούς, τις περιπέτειες και όλα τα δημιουργικά παιχνίδια των PLAYMOBIL.

 

PLAYMOBIL

 

Ετοιμάσου κι εσύ, μαζί με τα παιδιά σου, να μαγευτείς στο κάστρο των ιπποτών, να εντυπωσιαστείς με τον τεράστιο δράκο και να "ξελογιαστείς" από τις υπέροχες πριγκίπισσες. Από την άλλη, οι λάτρεις των σαφάρι θα βιώσουν μια συναρπαστική περιπέτεια στην... Αφρική, με καλύβες, τζιπ και άγρια ζώα σε φυσικό μέγεθος. Οι selfie εδώ, επιβάλλονται! 

 

PLAYMOBIL

 

Μην ξεχάσεις προτού αναχωρήσεις, να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό. Απλώς, θα συμπληρώσεις το κουπόνι που θα σου δώσουν οι παιδαγωγοί στους παιδότοπους PLAYMOBIL Fun, ακολούθως θα το ρίξεις στην κληρωτίδα του διαγωνισμού που θα βρεις στο κατάστημα  Public  στον 1ο όροφο του The Mall of Cyprus και θα μπεις στην κλήρωση. 10 υπέροχα PLAYMOBIL παιχνίδια, περιμένουν τους τυχερούς. Μην πέσεις στο τριπάκι να πεις πως η τύχη δεν είναι ποτέ με το μέρος σου. Εμείς, ακόμη δεν πιστεύουμε πως την πρώτη χρονιά που λειτούργησαν οι παιδότοποι PLAYMOBIL Fun, κερδίσαμε τα υπέροχα PLAYMOBIL με τις πυραμίδες. Απ' τα αγαπημένα του γιου μου. Οπότε, ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως αυτή τη φορά, να είστε εσείς οι τυχεροί! 

 

playmobil

 

Να θυμάσαι πως οι παιδότοποι PLAYMOBIL Fun θα λειτουργούν καθημερινά από τις 7 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00. Τα σαββατοκύριακα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 19:00. 

Η είσοδος είναι αυστηρά για παιδιά από 3 ετών και άνω. Οι κανονισμοί λειτουργίας των παιδότοπων είναι διαθέσιμοι ΕΔΩ.

Το καλύτερο, το άφησα για το τέλος: Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν

 

Home