Thumbnail

Gay ζευγάρι γυναικών έφεραν στον κόσμο μωρό που κυοφόρησαν μαζί (Φώτο) Gay ζευγάρι γυναικών έφεραν στον κόσμο μωρό που κυοφόρησαν μαζί (Φώτο)

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής
H Ashleigh Coulter και η σύζυγός της, Bliss Coulter, έγιναν μανούλες χάρη σε μια πρωτοποριακή μέθοδο που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής στις ΗΠΑ.

Οι δυο γυναίκες έκαναν εξωσωματική και ακολούθησαν τη μέθοδο «Effortless Reciprocal IVF». Το αποτέλεσμα αυτής της μεθόδου, ήταν να μπορέσουν οι δυο γυναίκες να κυοφορήσουν το ίδιο μωρό διαδοχικά.

Αρχικά, το έμβρυο φιλοξένησε στην κοιλιά της η Bliss, ενώ στη συνέχεια το έμβρυο μεταφυτεύθηκε στην μήτρα της 29χρονης Ashleigh, όπου και παρέμεινε μέχρι τον τοκετό.

gay cuple

Έτσι, τον περασμένο Ιούνιο ο μικρός Stetson ήρθε στον κόσμο και χαίρει άκρας υγείας. Όπως αποκάλυψαν οι δυο γυναίκες μάλιστα, o λόγος που επέλεξαν να ακολουθήσουν αυτή τη μέθοδο ήταν αφενός γιατί ήθελαν να βιώσουν την εμπειρία της εγκυμοσύνης, αφετέρου γιατί αν έκαναν χρήση δωρητή σπέρματος, η μία εκ των δύο δεν θα θεωρείτο φυσική μητέρα του παιδιού και θα έπρεπε να το υιοθετήσει.

gay2

lesbians

lesbians

 

Home