Thumbnail

Τι θα κάνεις αν βρέχει την ημέρα του γάμου σου Τι θα κάνεις αν βρέχει την ημέρα του γάμου σου

Αν παντρεύσαι το επόμενο διάστημα, είναι ένα πιθανόν σενάριο
Έχεις οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια και ξυπνάς την ημέρα του γάμου σου, για να διαπιστώσεις έντρομη πως βρέχει. Μην αγχώνεσαι. Μερικά έχτρα τηλεφωνήματα θα χρειαστούν για να κυλήσουν όλα ομαλά. Στο κάτω-κάτω, δες τη βροχή ως έναν καλό οιωνό για την κοινή έγγαμη ζωή με το ταίρι σου.

Ζήτησε αδιάβροχο μακιγιάζ και η κομμώτρια να φροντίσει για σταθερή νυφική κόμμωση

Εάν είναι δυνατόν, απόφυγε τα ίσια μαλλιά, καθώς η υγρασία θα τα φριζάρει όση λακ και αν χρησιμοποιήσεις. Ένα πέπλο, αφαιρούμενο ή όχι, είναι κι αυτό προστατευτικό του νυφικού χτενίσματος.  

Με εσάρπα ή κομψό αδιάβροχο , η εμφάνισή σου δεν κινδυνεύει άμεσα

Μπορείς επίσης να διαλέξεις μια νυφική ομπρέλα,  ταιριαστή με το νυφικό σου και τα χρώματα του γάμου σας. Αυτό θα πρέπει να το προνοήσει από πριν, ανάλογα και με το ποια εποχή του χρόνου παντρεύεσαι. 

 Αν το όχημα που θα σε μεταφέρει, σε αφήσει όσο πιο κοντά στο ναό είναι δυνατόν, ακόμα καλύτερα. Σε περίπτωση που το νυφικό αυτοκίνητο  είναι κάμπριο, φρόντισε να έχεις από πριν προνοήσει για εναλλακτική επιλογή αυτοκινήτου. 

Ενα στέγαστρο  ή μια  τέντα μέχρι την είσοδο της εκκλησίας, ειδικά αν ο χώρος του ναού είναι μικρός, θα προφυλάξει τους προσκεκλημένους σου. Κάτι που επίσης πρέπει να έχεις υπόψη απο πριν. Μπορείτε επίσης να ζητήσεις να τοποθετηθουν κάποια καλάθια με ομπρέλες δίπλα στην είσοδο του ναού, ενώ μία φίλη σου μπορεί να προσφέρει χαρτομάντηλα ή μικρές πετσέτες στους καλεσμένους. 

Μίλησε με τον ανθοπώλη, ώστε να μεταφερθούν οι ανθοδιακοσμήσεις εντός εκκλησίας γρήγορα κι οργανωμένα, χωρίς να χαλάσουν.

Μίλησε με τον φωτογράφο. Η βροχή μπορεί να είναι η ευκαιρία για υπέροχες λήψεις και εξαιρετικά ρομαντικές, καλλιτεχνικές φωτογραφίες! 

Αν η γαμήλια δεξίωσή σου πρόκειται να γίνει σε ανοιχτό χώρο, μάθε εγκαίρως από το δελτίο καιρού για την πιθανότητα βροχής . Έτσι, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ( π.χ τέντες), ώστε να μη χαλάσει το πάρτι σου.Αν υπάρχει κλειστή αίθουσα στον χώρο, καλό είναι εκ των προτέρων να έχεις εξασφαλίσει τη χρήση της σε περίπτωση βροχής, καθώς η έκτακτη παροχή της κοστίζει.

Διάβασε επίσης 

Όλα όσα πρέπει να έχει μαζί της μια νύφη

Ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν στους γάμους το 2019;

Οι τάσεις στα νυφικά για το 2019

 

 

 

Πηγή 

 

Home