Thumbnail

Τι είναι το next day photoshooting; Τι είναι το next day photoshooting;

Γιατί να το προτιμήσεις ώστε να θυμάσαι τον γάμο σου με τον σύζυγό σου;
Πρόκειται για μια δημοφιλή τάση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια. Οι νεόνυμφοι αντί να τρέχουν αγχωμένοι να βγάλουν μερικές αναμνηστικές λήψεις αμέσως μετά το Μυστήριο, προτιμούν να βάλουν το γαμπριάτικο και το νυφικό μια άλλη μέρα και να ποζάρουν με την ησυχία τους.

Γιατί να τo επιλέξεις; 

Για πρακτικούς λόγους, ειδικά αν ο γάμος σου είναι αργά το απόγευμα. Έτσι, θα διασφαλίσεις ότι θα έχεις τον κατάλληλο φωτισμό, συν ότι δεν θα έχεις την πίεση του χρόνου επειδή πρέπει να πας στη δεξίωση. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις έναν πιο κατάλληλο χώρο για τη διεξαγωγή της φωτογράφησης αντί απλώς για το προαύλιο της εκκλησίας. Έτσι, έχεις και τη δυνατότητα να πρωτοτυπήσεις, επιλέγοντας κάτι διαφορετικό από τα τετριμένα. 

Διάβασε ακόμη: Ποιος πληρώνει τι σε έναν γάμο; 

Η φωτογράφηση πρέπει να γίνει ακριβώς την επόμενη μέρα;

Μπορείς να ονομάζεται next day photoshooting, αλλά κανείς δεν σου επιβάλλει ότι πρέπει να τηρήσεις ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Μη ξεχνάς πως θα είσαι κουρασμένη και ξενυχτισμένη, οπότε μπορείς να το προγραμματίσεις μια μέρα που θα είσαι πιο χαλαρή και ευδιάθετη. 

Διάβασε επίσης: Ποια είναι τα σημάδια ότι παντρεύσαι για τους σωστούς λόγους; 

Πρέπει να φοράς το νυφικό και ο γαμπρός το κουστούμι του;

Ούτε εδώ υπάρχουν κανόνες. Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από σένα και τον σύντροφό σου. Εξαρτάται τι αναμνήσεις θέλετε να έχετε και το concept που έχετε στο μυαλό σας. Σημασία έχει να έχετε καλή διάθεση και να το διασκεδάσετε ώστε αυτό να αποτυπωθεί και στις φωτογραφίες. 

 

Home