Thumbnail

Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο νυφικό για σένα Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο νυφικό για σένα

Σημασία έχει να απολαύσεις την όλη διαδικασία
Οι επιλογές άπειρες, εσύ θέλεις να είσαι μια θεά εκείνη τη μέρα και κάπου εκεί βραχυκυκλώνεις και δεν ξέρεις ποιο νυφικό να επιλέξεις. Καταρχάς, ηρέμησε και προτού καταλήξεις, ακολούθησε τα πιο κάτω βήματα.

Αρχικά κοίταξε καλά τον εαυτό στον καθρέφτη. Δες ποιες ενδεχόμενως ατέλειες σου θέλεις να κρύψεις και ποια σημεία του σώματος σου θέλεις να αναδείξεις. Αν έχεις ένα πλούσιο μπούστο ή λεπτά μακριά πόδια, μπορείς να επιλέξεις μια νυφική δημιουργία που να αναδεικνύει αυτά σου τα σημεία. 

Στη συνέχεια, κατάληξε στο χρώμα, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Μπορεί το λευκό να μη σου ταιριάζει όσο ιβουάρ ή το κρεμ. 

Μετά, σκέψου ποιον θες να έχεις δίπλα σου σε αυτή τη διαδικασία. Θες τη μαμά σου, την κουμπάρα σου, τον σύντροφό σου; Δεν υπάρχουν πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις. Να έχεις κοντά σου κάποιον που σέβεσαι την άποψή του, που ξέρεις ότι πάνω απ' όλα θα είναι ειλικρινής και θα σε βοηθήσει πραγματικά, αντί να σε συγχύσει ακόμη περισσότερο. 

Διάβασε εδώ: Ποιο νυφικό σου ταιριάζει σύμφωνα με τον σωματότυπό σου 

Κάνε μια έρευνα αγοράς και βρες 2-3 οίκους νυφικών ή σχεδιάστριες που σου αρέσουν το στιλ των νυφικών τους. Δεν χρειάζεται να πάρεις σβάρνα όλα τα καταστήματα που υπάρχουν, ούτε να δοκιμάσεις δεκάδες νυφικά. Θα μπερδευτείς. Αν δεις ότι σε κάποιο κατάστημα ο/πωλητής/τρια είναι ιδιαίτερα πιεστικός/η, ζήτησε του ευγενικά να μην εκφέρει άποψη, εκτός και αν του ζητηθεί, ή πολύ απλά, πήγαινε σε ένα άλλο κατάστημα που θα βρεις άτομα που θα σε αγκαλιάσουν με αγάπη και θα σε καθοδηγήσουν. 

Τέλος, να θυμάσαι πως στα νυφικά δεν ισχύουν τυχόν τάσεις της μόδας. Το νυφικό που θα επιλέξεις, θα πρέπει να είναι με βάση τον σωματότυπό σου και το στιλ σου. Και το κυριότερο, θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και...θεά! 

Διάβασε εδώ: Κεφάλαιο νυφικό 

Home