Thumbnail

Σκέφτεσαι ρομαντικό ταξιδάκι; Σκέφτεσαι ρομαντικό ταξιδάκι;

Δες τους τέσσερις απόλυτους προορισμούς για να πας με τη σχέση σου
Αν σκέφτεσαι να πάρεις την αγάπη σου και να πάτε ταξιδάκι, σου έχω τέσσερις εξαιρετικούς προορισμούς για να διαλέξεις! Ζήσε τον έρωτά σου, έστω ένα τριημεράκι μακριά απ' όλους και απ' όλα! Τα ρομαντικά μέρη είναι πολλά και περιμένουν να τα ανακαλύψεις! 

Ετοιμάσουν λοιπόν, κλείσε εισητήρια, φτιάξε βαλίτσες και κάνε έκπληξη στη σχέση σου με ένα τριήμερο ταξιδάκι αφιερωμένο μόνο σε εσάς!

Δες παρακάτω ειδυλλιακά τοπία και όμορφα μέρη για να πας με το ταίρι σου:

1. Isle of Skye, Σκωτία

taxidi1

Ένα μέρος για σένα που θέλεις να περάσεις ένα τριήμερο μόνο με τη σχέση σου, χωρίς κινητό και χωρίς κανέναν φίλο. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για απομόνωση και ένα ρομαντικό τριήμερο!

Διάβασε ακόμη: Ανήκεις στην εξαίρεση, που θα πάει διακοπές από Σεπτέμβρη; Δες ...

2. Πόρτο, Πορτογαλία

taxidi2

Ένας ρομαντικός προορισμός που κάποιοι μάλιστα τον θεωρούν καλύτερο και από τη Βενετία! Είναι ό,τι πρέπει για να περπατήσεις και να χαθείς στα μεσαιωνικά σοκάκια της παλιάς πόλης, για να δοκιμάσεις ωραία και μοναδικά πιάτα και φυσικά το μοναδικό κρασί τους.

3. Μπριζ, Βέλγιο

https://www.instagram.com/p/Bw_xJPOlP2_/?utm_source=ig_embed

Σε αυτό το μέρος, θα ερωτευτείς ξανά από την αρχή! Είναι ο ιδανικός προορισμός για σένα που θέλεις να ανάψεις και πάλι τη σπίθα στη σχέση σου. Αξίζει να περπατήσεις στις μεσαιωνικές γέφυρες και τα σοκάκια της, να κάνεις μία ρομαντική βαρκάδα στα κανάλια της και να ζήσεις ένα απίστευτα ρομαντικό τριήμερο.

Διάβασε ακόμη: Διακοπές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου 

4. Λιουμπλιάνα, Σλοβενία

taxidi4

Αυτό το μέρος θα το ερωτευθείς με το που πατήσεις το πόδι σου! Είναι ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς της Ευρώπης! Μπορείς να κάνεις βόλτες με το ταίρι σου και να θαυμάσεις τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές που αναπτύχθηκαν, οι οποίες έχουν δώσει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην πόλη. Μην παραλύψεις να πας στο κάστρο της πόλης και θυμίσου να επισκεφθείς την "Γέφυρα του Χασάπη" (μην σε τρομάζει ο τίτλος)... μπορείς εκεί να αφήσεις το λουκέτο σου με την υπόσχεση της αιώνιας αγάπης.

Διάβασε ακόμη:  Τι να πακετάρεις στην επόμενη απόδρασή σου 

Πηγή

Home