Thumbnail

«Once Upon a Time in Hollywood» - Πάμε απόψε σινεμά; (φωτος & βίντεο) «Once Upon a Time in Hollywood» - Πάμε απόψε σινεμά; (φωτος & βίντεο)

Λαμπερή η πρεμιέρα των Tarantino, DiCaprio και Brad Pitt
Η πολυαναμενόμενη 9η ταινία του Quentin Tarantino «Once Upon a Time in Hollywood»  ("Κάποτε Στο Hollywood") έκανε τη λαμπερή της πρεμιέρα στο Hollywood και από χθες ξεκίνησε να προβάλλεται στις κυπριακές αίθουσες.

Το "Κάποτε… στο Hollywood" επισκέπτεται το Los Angeles του 1969, όπου όλα αλλάζουν, όταν ο διάσημος τηλεοπτικός αστέρας Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) και ο επί χρόνια κινηματογραφικός του «παρτενέρ», που εκτελεί χρέη κασκαντέρ, Cliff Booth (Brad Pitt) βρίσκονται σε μια βιομηχανία που δεν μπορούν πλέον να αναγνωρίσουν.

once1

Η ένατη ταινία του ευφυούς σκηνοθέτη και σεναριογράφου, φιλοξενεί ένα υπέρλαμπρο καστ και ένα γαϊτανάκι από ιστορίες σε έναν φόρο τιμής στις τελευταίες μεγάλες στιγμές της χρυσής εποχής του Hollywood.

Η ταινία θα προβάλλεται στο Pantheon Art Cinema, στις 20.30, μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2019.

once7

Στην πρεμιέρα που έγινε στο Hollywood, ο σκηνοθέτης εμφανίστηκε με σμόκιν, λίγο όμως πριν μπουν στο θέατρο, πέρασαν μια βόλτα από το στούντιο του Jimmy Kimmel για να παρουσιάσουν την ταινία και να καλέσουν το τυχερό κοινό στην πρεμιέρα.  Ο Tarantino συζήτησε με τον Jimmy Kimmel τις επιρροές του, τις ταινίες που έδειξε στο καστ του και αν πράγματι σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί μετά την 10η ταινία του.

Μεταξύ άλλων, ο Tarantino δήλωσε: «από παιδί έβλεπα αυτές τις πρεμιέρες και τους καλοντυμένους άντρες και ήθελα κάποια φορά να το κάνω...».

Διάβασε ακόμη: Το Downton Abbey έρχεται στους κινηματογράφους | MyLife

once2

Το λαμπερό καστ Brad Pitt, Leonardo DiCaprio και Margot Robbie, εμφανίστηκαν στη Hollywood Boulevard και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο που περίμενε ώρες για μια selfie.

once11

once3

once4

Διάβασε ακόμη: Γιατί απουσιάζει η Cameron Diaz απο την μεγάλη οθόνη; | MyLife

once5

once6

Διάβασε ακόμη:  "Call me Diana" - Η ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε μιούζικαλ ...

Πηγή

Home