Thumbnail

"Call me Diana" - Η ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε μιούζικαλ "Call me Diana" - Η ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε μιούζικαλ

Χωρίς αναφορές στους γιους της... Πρεμιέρα στη σκηνή West End του Λονδίνου
Στο μιούζικαλ-αφιέρωμα που ετοιμάζεται για την πριγκίπισσα της Ουαλίας Νταϊάνα, δεν θα υπάρχουν αναφορές στους γιους της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι, ενώ δεν θα εμφανίζεται καθόλου η βασίλισσα Ελισάβετ Β.

Η Νταϊάνα, η πρώτη σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου και διαδόχου του βρετανικού θρόνου,  μέχρι σήμερα εξακολουθεί να απασχολεί τους εκατομμύρια θαυμαστές σε σε όλο τον κόσμο. Γι' αυτό και στο μιούζικαλ «Call Me Diana», που είναι ένας ύμνος αυτής της ανεξίτηλης αγάπης,  δεν θα υπάρχει καμία αναφορά σε θεωρίες συνωμοσίας. "Η μουσική παράσταση είναι γραμμένη για να ενθουσιάσει κάθε θαυμαστή της Νταϊάνα" σημειώνεται στην περιγραφή του θεατρικού έργου, και κάνει πρεμιέρα στη σκηνή του West End του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο.

Διάβασε ακόμη: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Βάφτισαν τον μικρό Archie (Φώτος) 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της εποχής μας. Κανένα άλλο ανθρώπινο ον δεν είχε ποτέ τόσους θαυμαστές, και εξακολουθεί να έχει μέχρι σήμερα, κι ας έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τον θάνατό της.  Η απίστευτη αγάπη για την ομορφιά που αντιπροσώπευε η γοητευτική πριγκίπισσα είναι τόσο δυνατή, που οι εκατομμύρια θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να εκφράζουν την αγάπη τους σε καθημερινή βάση. 

Διάβασε ακόμη: Είναι κούκλα! Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα κατέκτησε την ...

Daina02

Ένας από τους βασικούς συντελεστές του μιούζικαλ είναι ο Brian Watson ,ο οποίος έχει υποστηρίξει θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατο της Νταϊάνα. Όπως είπε μάλιστα,  όταν γραφόταν το σενάριο, έλαβαν υπόψην από την πρώτη στιγμή, ότι η πλοκή θα στηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αναστατώσει σε καμία περίπτωση τους γιους της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Διάβασε ακόμη: Louis Arthur Charles: Τι σημαίνουν τα τρία ονόματα του νέου ...

Πηγή

Home