Thumbnail

Πού να μείνεις στην Πάφο; Πού να μείνεις στην Πάφο;

Μα φυσικά, στο ολοκαίνουργιο, κουκλίστικο boutique hotel “Polis 1907”
Η απόλυτη εμπειρία κυπριακής φιλοξενίας, ακούει στο όνομα “Polis 1907” και φέρει για άλλη μια φορά την υπογραφή της Louis Hotels.

Υλοποιώντας την πολιτική της για προώθηση εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων που προβάλλουν την κυπριακή παράδοση και φιλοξενία, η Louis Hotels ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του νέου της boutique hotel “Polis 1907”. Τοποθετημένο στην «καρδιά» της Πόλης Χρυσοχούς, το παλιό αρχοντικό που κτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, ξαναζωντανεύει και γεμίζει ζωή περιμένοντας τους ντόπιους και ξένους να απολαύσουν μια πραγματική εμπειρία τοπικής φιλοξενίας.

Το αρχοντικό κατασκευάστηκε το 1907 με παραδοσιακές μεθόδους της εποχής και κλασσική αρχιτεκτονική γραμμή. Αρχικά, ανήκε σε εύπορη οικογένεια, ενώ στο πέρασμα των χρόνων είχε μετατραπεί σε αγορά, καθώς ήταν το μεγαλύτερο κτίριο στην Πόλη Χρυσοχούς. Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά την περίοδο 1949 μέχρι και το 1955 το κτίριο αποτέλεσε το πρώτο γυμνάσιο Πόλεως, απόφοιτοι του οποίου ζουν ακόμα στην περιοχή.

Το πανέμορφο αυτό κτίσμα ανακαινίστηκε πλήρως, προσθέτοντάς του όλες τις σύγχρονες ανέσεις, διατηρώντας πάντα τη σύνδεση με το κυπριακό πολιτισμό σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή. Mε την μείξη αυτών των στοιχείων, η παράδοση συνδυάζεται με τη διακριτική πολυτέλεια, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το κάθε δωμάτιο διατηρεί το δικό του χαρακτήρα, με έντονα τα στοιχεία τοπικής παράδοσης και κουλτούρας.

polis

Το Polis 1907 διαθέτει έναν πανέμορφο κήπο, ο οποίος είναι ο απόλυτος χώρος ηρεμίας και χαλάρωσης. Στο ισόγειο του Polis 1907 δημιουργήθηκε το ασιατικό εστιατόριο Akakiko, όπου η ασιατική κουζίνα “συναντά” αρμονικά το παραδοσιακό στοιχείο. Στην όμορφη αυλή του προσφέρεται πρωινό και brunch το πρωί, όπως και καφές και αρτοσκευάσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Διάβασε ακόμη: 

ΚΛΙΚ και έκλεισες τις διακοπές σου με τη  Louis Hotels

Εναλλακτικές προτάσεις διακοπών από τη Louis Hotels

Κάνε την κράτησή σου μέσω του Online Loyalty Scheme της Louis Hotels και θα επιβραβευθείς με την πρώτη κιόλας κράτηση! Mε τη δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα My LH Points, κερδίζεις αυτόματα επιπρόσθετη έκπτωση 3% και αναλόγως της συγκομιδής βαθμών στο καλάθι σου, κατατάσσεσαι στο αντίστοιχο επίπεδο έκπτωσης για την επόμενη σου κράτηση σε ένα από τα 25 ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα.

polis

Απόλαυσε, λοιπόν, φέτος τη μοναδική εμπειρία διαμονής στα ξενοδοχεία της Louis Hotels και χάρισε στον εαυτό σου ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάνοντας έγκαιρα την κράτηση σου μέσω της ιστοσελίδας της Louis Hotels ΕΔΩ

Διάβασε επίσης: 

Ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές στα ξενοδοχεία της Louis Hotels

 

Home