Thumbnail

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν μπαίνουν σε καλούπια Αυτά είναι τα ζώδια που δεν μπαίνουν σε καλούπια

Δεν τους αρέσουν καθόλου οι κανόνες και τα πρέπει
Είναι κάποια άτομα που δεν τους αρέσει να κλείνονται σε καλούπια γιατί αισθάνονται ότι πιέζονται. Τα "πρέπει" δεν είναι μια λέξη που χρησιμοποιούν πολύ, ενώ εκνευρίζονται όταν κάποιος τους δίνει εντολές, υποδεικνύοντάς τους τι να κάνουν. Ποια ζώδια, όμως, είναι αυτά που έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό τα πιο πάνω χαρακτηριστικά;

Κριός

Του αρέσει να έχει τον έλεγχο, ενώ είναι αντιδραστικός, πράγμα που σημαίνει ότι αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που του απαγορεύει να κάνει κάτι, θα το κάνει μόνο και μόνο για να του πάει κόντρα. Θέλει την αυτονομία του, κυρίως στη δουλειά του.

Τοξότης

Δεν μπορεί να τον αναγκάσει κανένας να κάνει το οτιδήποτε. Δεν καταπιέζεται εύκολα, γι' αυτό και δε κάνει ό,τι του λένε. Οι απαγορεύσεις είναι άγνωστη γι' αυτόν λέξη, αφού του αρέσει να ξεφεύγει απ' τα όρια, έχοντας πάντα έτοιμη τη δικαιολογία. 

Διάβασε επίσης: 

Αυτά είναι τα ζώδια που αισθάνονται ανώτερα

Πώς να διαχειριστείς το άγχος ανάλογα με το ζώδιό σου

Υδροχόος

Επαναστάτης, προκλητικός κι αντιδραστικός που θα προτιμήσει να κάνει του κεφαλιού του παρά να υπακούσει σε συμβουλές. Γενικά, είναι παιδί που ζει στα άκρα, πράγμα που πολλές φορές κάνει επίτηδες για να δει πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι. 

Διάβασε ακόμα: Τα ζώδια με τάση στην απιστία

Πηγή

Home