Thumbnail

Αυτός είναι ο τρόπος να κάνεις δωρεάν διακοπές στις Μαλδίβες Αυτός είναι ο τρόπος να κάνεις δωρεάν διακοπές στις Μαλδίβες

Αρκεί να σου αρέσουν οι χελώνες
Αν ονειρευόσουν πάντα να κάνεις διακοπές στις Μαλδίβες αλλά σκεφτόσουν το οικονομικό κομμάτι, τώρα υπάρχει τρόπος για μια εξωτική απόδραση 15 ημερών με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια, δωρεάν διαμονή και διατροφή καθώς και ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση σε δραστηριότητες όπως καταδύσεις, κρουαζιέρες και κολύμπι σε ύφαλο πλάι σε αμέτρητα θαλάσσια είδη.

Πρόκειται για πακέτο που κοστίζει πάνω από 5000 ευρώ και το οπoίο προσφέρει το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Coco Palm Dhuni Kolhu, το οποίο ζητάει κάποιον που θα προσέχει θαλάσσιες χελώνες για δύο εβδομάδες και απλώς θα ενημερώνει το instagram με αναρτήσεις και φωτογραφίες.

maldi2

Διάβασε επίσης:

Το να ταξιδεύεις με τα παιδιά σου όσο είναι μικρά, είναι μια καλή ιδέα!

Σκέφτηκες ποτέ να νοικιάσεις ένα ολόκληρο νησί για τις διακοπές σου; (Φώτος)

Ο τυχερός θα πρέπει να τις ταΐζει, να καθαρίζει τις δεξαμενές τους και να παρακολουθεί τους γιατρούς όταν τις εξετάζουν. 

Το μόνο που έχεις να κάνεις, λοιπόν, είναι να υποβάλεις τη σχετική αίτηση μέχρι την 1η Ιουλίου, και πού ξέρεις; Μπορεί σύντομα να ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου για Μαλδίβες!

maldi03

Διάβασε ακόμα: Πού θα μείνεις στην Πάφο

Πηγή

Home