Thumbnail

Πώς θα καταλάβεις εάν σε έχει πάρει από φόβο Πώς θα καταλάβεις εάν σε έχει πάρει από φόβο

Αρχίσατε να βγαίνετε, αλλά όλα τα σημάδια δείχνουν πως τον κομπλάρεις
Δεν είπαμε να μην είσαι δυναμική ή να καταπιέζεις τον εαυτό σου. Κάθε άλλο. Απλώς εάν τα πιο κάτω σημάδια σού είναι γνώριμα και πραγματικά πιστεύεις ότι αυτός ο άντρας αξίζει τον κόπο, ίσως να τον πάρεις με το μαλακό. Για αρχή, τουλάχιστον.

Χθες, αναλύσαμε τα χαρακτηριστικά μιας δυναμικής γυναίκας. Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ. Αν λοιπόν είσαι ένα alpha θηλυκό, τότε μερικές από τις πιο κάτω συμπεριφορές -ίσως και όλες- θα σου είναι γνώριμες. 

1) Δείχνει ενδιαφέρον, αλλά παρ' όλα αυτά, δεν κάνει καμία κίνηση 

Δεν είσαι καμιά πρωτάρα. Είναι εμφανές πως ο τύπος σε γουστάρει. Αλλά, δεν κουνάει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι. Απλώς, να έχεις υπόψη σου ότι σε περίπτωση που κουραστείς να είσαι στο περίμενε και κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση, ίσως να τον τρομάξεις ακόμη περισσότερο. 

2) Νιώθει νευρικότητα όταν σου μιλάει 

Λυπάμαι που θα στο χαλάσω, αλλά η νευρικότητα δεν είναι επειδή τού κόβεις την ανάσα όταν σε βλέπει, αλλά τον κομπλάρεις. Δεν μπορούν όλοι οι άνδρες να διαχειριστούν και να επικοινωνήσουν με μια δυναμική γυναίκα. Και αυτή η αδυναμία του, τον κάνει να αισθάνεται άβολα. Τόσο απλά.  

3) Δε μιλάει πολύ για εκείνον  

Αν νιώθει μειονεκτικά απέναντί σου -είπαμε, δεν μπορούν όλοι οι άντρες να διαχειριστούν μια ανεξάρτητη γυναίκα- είναι λογικό να μην μπορεί να μιλήσει για το άτομό σου. Και τι να σου πει, δηλαδή; 

4) Είναι επιδειξιομανής 

Το αντίθετο του άντρα που αισθάνεται αμήχανα μπροστά σε μια δυναμική γυναίκα και δεν ξέρει τι να πει, έρχεται ο φαφλατάς. Ο επιδειξιομανής. Που κάνει τα πάντα για να σε εντυπωσιάσει, αλλά συνήθως καταφέρνει το ακριβώς αντίθετο. Να σε ξενερώσει! 

5) Κοκορεύεται για τον εαυτό του 

Αν νιώθει ανασφαλής με το άτομό του, είναι πιθανόν να αρχίσει να μιλά και να υπερηφανεύεται για πράγματα, που υπό κανονικές συνθήκες, δε θα έκανε.Ό,τι και αν κάνει, το κάνει λάθος. Μήπως, να το ξαναπάρουμε από την αρχή; 

6) Ό,τι και αν πεις, δείχνει να τον προσβάλλει

Ακόμη και τα κομπλιμέντα που του κάνεις, τα παίρνει στραβά. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό επίπεδο, είτε για προσωπικό, οι περισσότεροι άνδρες δεν μπορούν να διαχειριστούν την κριτική από μια γυναίκα. Εννοείται πως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μην τα τσουβαλιάζουμε και όλα! 

7) Σε βλέπει απλώς και χαμογελά 

Στο πρόσωπό του έχει μονίμως ζωγραφισμένο ένα ηλίθιο χαμόγελο που σου σπάει τα νεύρα. Και αυτό γιατί δεν τολμάει να κάνει την πρώτη κίνηση. Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά μάλλον στα χαμόγελα θα μείνετε. 

8) Συμπεριφέρεται περίεργα 

Δεν ξέρει πώς να φερθεί ή τι να πει, και όλα τα κάνει λάθος. Ρίχνει πάνω σου το φαγητό, προσπαθεί να σου κάνει κομπλιμέντα και στο τέλος καταλήγει να σε προσβάλλει. Άστο. Ο τύπος δεν το έχει με τις δυναμικές γυναίκες. 

9) Ζηλεύει τους άλλους άντρες 

Αν είστε φίλοι, είναι πιθανόν ξαφνικά να αρχίσει να ζηλεύει τον νέο σύντροφό σου. Και αυτό δε σημαίνει κατά ανάγκη ότι τρέφει αισθήματα για σένα και τώρα του βγήκαν στην επιφάνεια, αλλά δεν του αρέσει που προχωράς στη ζωή σου. Προτού του βάλεις τις φωνές, απλώς να έχεις υπόψη σου ότι μπορεί να φοβάται να μη σε χάσει από τη ζωή του. Τον γλυκό μας! 

10) Δεν μπορεί να σχηματίσει μια πρόταση 

Όταν οι άντρες χάνουν τα λόγια τους μπροστά σε μια γυναίκα, συνήθως το παθαίνουν γιατί θέλουν να κάνουν καλή εντύπωση. Μάλλον, δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά.

Ποιοι τύποι γυναικών δεν αρέσουν στους άντρες;

Τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες;

 

Home