Πώς να φτιάξεις ξιφία με αρωματική σάλτσα
Ένα ελαφρύ πιάτο, ιδανικό για το καλοκαίρι
Υλικά
- 125 γρ. ξιφία
- ½ λεμόνι
- ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
- ρίγανη
- αλάτι, πιπέρι
Διάβασε επίσης:
Πώς να φτιάξεις pancakes με στέβια
Πώς να φτιάξεις γιαούρτι καραμελέ
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύεις το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι.
- Στη συνέχεια, προσθέτεις τον ξιφία και αφήνεις για μια ώρα.
- Όταν περάσει η ώρα, τοποθετείς το ψάρι στη σχάρα και μαγειρεύεις για 5 λεπτά. Το αλείφεις με τη σάλτσα και από τις δυο πλευρές.
- Σερβίρεις τον ξιφία με την υπόλοιπη σάλτσα και πασπαλίζεις με μαϊντανό.