Thumbnail

Paint Picker: Ο απόλυτος οδηγός για να ξέρεις με ποια μπογιά να βάψεις την κάθε επιφάνεια Paint Picker: Ο απόλυτος οδηγός για να ξέρεις με ποια μπογιά να βάψεις την κάθε επιφάνεια

Δεν είσαι σίγουρη τι να διαλέξεις; Ένας εύκολος και απλός οδηγός!
Η απόφαση της ανακαίνισης του σπιτιού ή της κατασκευής του, σε πολλές περιπτώσεις, μας κάνει να αισθανόμαστε ότι θα γίνουμε πρωταγωνιστές σε ταινία...Περιπέτειας!

Το χώρο του σπιτιού μας τον ξέρουμε καλύτερα εμείς και μόνο εμείς. Πού και πού, όμως, χρειαζόμαστε έναν οδηγό για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη. Ανάλογα με τον χώρο, υπάρχει η κατάλληλη μπογιά. Κι εμείς, είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε και κυρίως, να σε διευκολύνουμε. 

Dulux Weathershield

Η ιδανική μπογιά για τους εξωτερικούς χώρους. Μπορείς να δώσεις άμεσα ένα ανανεωμένο look στους εξωτερικούς τοίχους, αυξάνοντας παράλληλα την προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Dulux Easycare

Για τους πολυάσχολους χώρους του σπιτιού, προτίμησε το Dulux Easycare. Μπορεί να πλυθεί -ναι, καλά διάβασες- χωρίς να μένουν λεκέδες πάνω στον τοίχο. Έτσι, άσε τα παιδιά να παίξουν ελεύθερα, χωρίς να αγχώνεσαι. Όπως αντιλαμβάνεσαι, μόλις βρήκες την ιδανική μπογιά για το υπνοδωμάτιο τους. 

Dulux Easycare Bathroom

Αυτή η δυνατή μπογιά δεν απορροφά ατμούς και υγρασία, και έτσι το μπάνιο σου θα δείχνει σαν καινούριο!

Dulux Light+Space

Σε περίπτωση που τα δωμάτια του σπιτιού σου είναι μικρά και δεν μπαίνει ιδιαίτερο φως, μπορείς να τα αναδείξεις με αυτή την μπογιά. Η ενσωματωμένη τεχνολογία της αντανακλά το φως και ενδεικνύται για τέτοιους χώρους. 

Διάβασε ακόμη: Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο χρώμα για τους τοίχους σου

 

duluxhome

 

Dulux Quick Dry

Εξοικονόμησε χρόνο με αυτή την μπογιά που στεγνώνει γρήγορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξύλινα και μεταλλικά σκεύη σε όλο το σπίτι. 

Dulux Easycare Kitchen

Δίκαια λένε πως η κουζίνα είναι η καρδιά ενός σπιτιού. Μια μαλακή matte μπογιά, που πλένεται και είναι ανθεκτική, είναι ό,τι πρέπει για αυτόν τον πολυάσχολο χώρο. 

Polycell Polyfilla 

Για να εξασφαλίσεις ένα μακροχρόνιο τελείωμα στη βαφή των τοίχων, προετοίμασέ τους σωστά! Η Dulux συνιστά τα προϊόντα Polycell για το γέμισμα των κενών και την προετοιμασία τοίχων, ώστε να δημιουργήσεις την ιδανική βάση για τη βαφή. 

 Για πρακτικές συμβουλές και βίντεο, δες ΕΔΩ 

Τις μπογιές Dulux μπορείς να τις προμηθευτείς από το Chakarian Colour Center

 

Home