Thumbnail

Πώς θα καταλάβεις εάν έχεις δίπλα σου τον μελλοντικό σου σύζυγο Πώς θα καταλάβεις εάν έχεις δίπλα σου τον μελλοντικό σου σύζυγο

Παρόλο που είσαι βέβαιη ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό, εμείς θα στο επιβεβαιώσουμε
Αν έχεις δίπλα σου τον άντρα με τον οποίο θα αποκτήσεις οικογένεια, δε χρειάζεσαι κανέναν να σου πει το αυτονόητο. To νιώθεις βαθιά μέσα σου. Απλώς εμείς θα σου επιβεβαιώσουμε αυτό που γνωρίζεις ήδη και έτσι θα κάνεις το επόμενο βήμα με τις ευλογίες μας.

Οι διαφωνίες δεν είναι απλώς μες στο πρόγραμμα, αλλά έχετε καταφέρει να βρείτε τη χρυσή τομή 

Το ότι είναι ο άνθρωπός σου, δε σημαίνει πως θα συμφωνείτε σε όλα. Ζευγάρι είστε, όχι σιαμαίοι. Άλλωστε, το ζητούμενο είναι να συνυπάρχετε ως δυο διαφορετικές προσωπικότητες που είστε, χωρίς ο ένας να καταπιέζει τον άλλον. Παρά τις διαφωνίες, είναι ξεκάθαρο πως είστε μια δεμένη ομάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια όμορφη οικογένεια. 

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες;

Μαζί του δεν παθαίνεις FOMO

Αν αισθάνεσαι πως ένας γάμος, θα σε περιορίζει και θα σε κάνει να ασφυκτιείς, τότε είσαι με τον λάθος άνθρωπο. Αν, όμως, αισθάνεσαι καλά με το ενδεχόμενο να μη γνωρίσεις ξανά έναν καινούργιο ερωτικό σύντροφο, τότε έχουμε νικητή. Προχωράς στον επόμενο γύρο. 

To καλοκαίρι το σεξ είναι καλύτερο

Έχετε μιλήσει ξεκάθαρα για τον γάμο 

Όταν δυο άνθρωποι είναι στην ίδια σελίδα, δε μιλάνε με υπεκφυγές. Αν είστε βέβαιοι πως έχετε βρει και οι δυο αυτό που αναζητάτε, τότε βάζετε κάτω τα θέλω σας και προχωράτε. Τόσο απλά. 

Διάβασε επίσης 

Τελικά, τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες;

Τι είδους γυναίκες ελκύουν τους εγωκεντρικούς άνδρες;

Πηγή 

 

Home