Thumbnail

Tα βιβλία που θα πακετάρεις μαζί σου στις διακοπές Tα βιβλία που θα πακετάρεις μαζί σου στις διακοπές

Γιατί βιβλίο και παραλία, πάνε πακέτο
H παραλία, θέλει το βιβλίο της. Γιατί όσο εσύ είσαι ξάπλα και αποκτάς το πολυπόθητο μαύρισμα -ελπίζουμε μόνο να μερίμνησες για αντιηλιακό- θέλεις παράλληλα να χαλαρώνεις και να ταξιδεύεις μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου. Αν ψάχνεις τι θα πάρεις μαζί σου, ακολουθούν προτάσεις.

 Το μυστικό του Λεονάρντο - Αύγουστος Κορτώ

Ο αγαπημένος συγγραφέας Αύγουστο Κορτώ επιστρέφει. Αυτή τη φορά, καταπιάνεται με τη ζωή του σπουδαίου ζωγράφου της Αναγέννησης. Μη νομίζεις ότι πρόκειται για μια πληκτική ιστορία, αφού ο ηλικιωμένος Λεονάρντο αφηγείται με νοσταλγία το βίο του, ενώ αποκαλύπτει ένα βαθιά κρυμμένο μυστικό. 

 

kortobook

 

Ο φοίνικας - Χ.Α Χωμενίδης

Πολλοί έχουν γράψει για τον έρωτα. Τον ανεκπλήρωτο, τον πλατωνικό και εκείνον που στάθηκε στόχος ζωής. Την ουσία του μας τη μεταφέρει ο Χωμενίδης με μία ειλικρινή και αληθινή ιστορία. Ένας έρωτας συνδεδεμένος με ιστορικά γεγονότα, ταξίδια και γνωριμίες με ανθρώπους που αποτέλεσαν πυλώνες της ιστορίας της Ελλάδας.

 

foinikasxwmenideis

.

Διάβασε επίσης:

Η κλωστή της υπομονής

Πέντε βιβλία που αξίζει να διαβάσεις άμεσα

 
Οι νέες περιπέτειες του Φακίρη στη χώρα της Ικέα - Puértolas Romain

Ο κόσµος δεν είναι παρά ένα σύνθετο ΙΚΕΑ, γεµάτος τυφλά ντουλάπια και κρυφά συρτάρια, που ποτέ δε θα καταφέρουµε να συναρµολογήσουµε. Ο ήρωας του βιβλίου επίλεγει έναν αρκετά παράδοξο τρόπο για να ταξιδέψει. Πώς; Κλείνεται σε μια ντουλάπα ΙΚΕΑ, ψάχνοντας να ξαναβρεί τον εαυτό του. 

fakiris

Όλα τα βιβλία κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Πατάκη 

Διάβασε ακόμα: Τα βιβλία των celebrities

Πηγή 

Home