Thumbnail

Μήπως να μην πας διακοπές με τον σύντροφό σου; Μήπως να μην πας διακοπές με τον σύντροφό σου;

Αν ακόμη δεν έχεις φτιάξεις βαλίτσες, προλαβαίνεις να αλλάξεις γνώμη
Μην μας παρεξηγείς. Είναι ωραίο ένα ζευγάρι να περνά χρόνο μαζί, χαλαρό και ξέγνοιαστο, μακριά από την πίεση της καθημερινότητας. Αλλά, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να είναι ο κανόνας. Ίσως να σας κάνει καλό να κάνετε διακοπές χώρια, ειδικά αν δεν είστε πολύ καιρό μαζί.

Θέλεις να περάσεις χρόνο με τις φίλες σου 

Και είναι δικαίωμά σου. Μια η δουλειά, μια εκείνος, τις έχεις παραμελήσει και το ξέρεις. Γι΄αυτό, θέλεις να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο στις διακοπές. Ο φίλος σου οφείλει να το κατανοήσει και να το σεβαστεί. Όπως, οφείλεις κι εσύ να πράξεις το ίδιο, αφού πιθανότατα θα περάσει κι εκείνος τις διακοπές με τους δικούς του φίλους. 

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες;

Το καλοκαίρι πολλά ζευγάρια χωρίζουν 

Επειδή δε θες να επιβεβαιώσεις τις έρευνες, τότε ίσως είναι καλύτερα το φετινό καλοκαίρι να μη σας βρει μαζί, για κάποιες μέρες βέβαια μόνο. Αν το σκεφτείς καλύτερα έχει βάση γιατί κάποια ζευγάρια όταν περνάνε τη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ για ένα χρονικό διάστημα, αρχίζουν τους καυγάδες και τις εντάσεις. 

To καλοκαίρι το σεξ είναι καλύτερο

Για να τεστάρετε τη σχέση σας 

Μια βδομάδα είναι αρκετή για να διαπιστώσετε πόσο θα λείψει ο ένας από τον άλλον και παράλληλα θα δοκιμάσετε την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας. Αν τα πράγματα δεν πάνε κατά ευχήν, τουλάχιστον θα το μάθεις μια ώρα αρχύτερα. 

Τελικά, τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες;

 

  Πηγή 

Home