Thumbnail

Μήπως έφτασε η ώρα να σταματήσεις να γκρινιάζεις για τη σχέση σου; Μήπως έφτασε η ώρα να σταματήσεις να γκρινιάζεις για τη σχέση σου;

Σταμάτα να κατηγορείς τον σύντροφό σου όπου σταθείς και όπου βρεθείς
Το να γκρινιάζεις στην κολλητή σου για τον καλό σου, είναι θεμιτό, μην σου πούμε και επιβεβλημένο. Το να είσαι μονίμως όμως μες στα μούτρα, με την ακτινοβολία της γκρίνιας σου να εξαπλώνεται ολοένα και περισσότερο, δεν κάνει καλό και θα σου εξηγήσουμε γιατί πρέπει να σηκώσεις φρένο... χθες.

Χαλάς την ίδια τη διάθεσή σου 

Το έχουμε ξαναπεί. Στη ζωή να διαλέγεις τις "μάχες" που δίνεις. Το να γκρινιάζεις μονίμως, το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τη δική σου διάθεση και ψυχική υγεία. 

Καταλήγεις σε λανθασμένα συμπεράσματα

Σπάνια μια φίλη είναι αντικειμενική και αυτό γιατί μας αγαπά πολύ για να δει τα πράγματα εντελώς αποστασιοποιημένα. Άρα, το πιθανότερο είναι να πάρει το μέρος μας κι εμείς θα είμαστε με τη ψευδαίσθηση πως έχουμε πάντα δίκαιο. Το οποίο ξέρεις καταβάθος ότι δεν ισχύει. 

Διάβασε επίσης: 6 + 1 Περίεργα στοιχεία που ελκύουν τους άντρες σε μια γυναίκα

Δεν ασχολείσαι πραγματικά με το πρόβλημα

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου αν εσύ στήνεις συνεχώς τον σύντροφό σου στον τοίχο για ό,τι κάνει; Επιπλέον, δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις στον περίγυρό σου τόσο για τη σχέση σου, όσο και για τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να είναι δίπλα σου. Το να μιλάς υποτιμητικά για τον αγαπημένο σου, δεν σε τιμά καθόλου. Συν ότι δίνεις το ελεύθερο και στους άλλους να μιλάνε το ίδιο για το άτομό του. Αν σε ενοχλεί, να θυμάσαι πως εσύ τους έδωσες αυτό το δικαίωμα. 

Δεν ξέρεις ποιος θα το μάθει

Αν έχεις την τάση να παραπονιέσαι παντού, τότε είναι πιθανόν να το μάθει κάποιος που δεν πρέπει. Ακόμη χειρότερα, ο ίδιος ο σύντροφός σου. Μπες για λίγο στα παπούτσια του. Εσένα, θα σου άρεσε να μάθαινες τυχαία ότι ο καλός σου έχει τόσα παράπονα από σένα και τα μοιράζεται με όλο τον κόσμο, εκτός από σένα; Άσε που για τους γύρω σου θα καταντήσεις κουραστική και μόνο που θα σε βλέπουν θα δυσανασχετούν, γιατί ξέρουν ότι πάλι θα αρχίσεις να λέεις το μακρύ και το κοντό σου. 

Διάβασε επίσης: 2 + 1  πράγματα που δεν πρέπει να λες  σε έναν τσακωμό!

Πηγή 

 

Home