Thumbnail

Η εξομολόγηση ενός άντρα: "Οι σχέσεις είναι σαν τη δουλειά και μάλιστα δύσκολες" Η εξομολόγηση ενός άντρα: "Οι σχέσεις είναι σαν τη δουλειά και μάλιστα δύσκολες"

Κι εσύ αυτό πιστεύεις; Ή μήπως σου αρέσει να κάθεσαι και να βλέπεις;
Ότι οι σχέσεις θέλουν κόπο για να σταθούν, το γνωρίζουμε! Ότι θέλουν πολλή δουλειά και από τους δύο, το ξέρουμε! Όμως, τι είναι πραγματικά μια σχέση; Αν η απάντηση σου είναι ΔΟΥΛΕΙΑ, τότε του μοιάζεις!

Ενας άντρας εξομολογήθηκε: η σχέση είναι σαν τη δουλειά και μάλιστα δύσκολη! Κάποιες φορές σου αρέσει, κάποιες άλλες βαριέσαι να ασχοληθείς και άλλες... δεν θέλεις να φύγεις από εκεί! 

  • Να προχωρήσεις σε σχεδιασμό 

Για να προχωρήσεις στην δουλειά σου, πρέπει να σχεδιάζεις τι και πως. Για να προχωρήσεις στην σχέση σου πρέπει να σχεδιάζεις, τι, πως, που, γιατί, πότε. Όχι, δεν είναι πάντα ευχάριστο αλλά όποιος αγαπάει την δουλειά του και τον σύντροφό του πρέπει να τα κάνει.

  • Να έχεις καλούς τρόπους 

Μια γυναίκα που έχει δίπλα της έναν άντρα, όσο ωραίος και να είναι, αν ανοίξει το στόμα του και μιλάει σαν χούλιγκαν... τι να τον κάνει;  Αναλόγως, αν πεις στο αφεντικό σου «κάνε μας την χάρη κι άδεισέ μας τη γωνιά» θα μείνεις άνεργος.

  • Να μην είσαι μίζερος

Να δουλεύεις, όχι να κάθεσαι. Ούτε μούτρα να έχεις, ούτε νεύρα, αλλιώς δεν αποδίδεις! 

  • Να αγαπάς πάντα...  υπάρχει και η προδοσία  

Όσο και αν αγαπάς τη δουλειά σου, αν το αφεντικό σου βρει κάποιον που θεωρεί ότι αποδίδει καλύτερα και τον συμφέρει οικονομικά, εσύ έφυγες! Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις. Αν ένας από τους δυο βρει άλλο ταίρι που του προσφέρει περισσότερα, εσύ θα βρεθείς στην απ' ΄έξω! 

  • Να μάθεις ν' ακούς. Μη μιλάς πάντα. 

Κακό μου γνώρισμα είναι πως δεν αφήνω λέξη να πέσει κάτω. Ευτυχώς έχω καλή διευθύντρια. Αλλά στις δουλειές ΔΕΝ μιλάς αν δεν σου ζητηθεί. Ακούς. Μαθαίνεις να ακούς. Αυτό να εφαρμόζεις και στις σχέσεις σου. Μη μιλάς... να ακούς. Δεν έχει σημασία αν έχεις ή όχι διάθεση, εσύ πρέπει να σωπαίνεις.. και να ΑΚΟΥΣ! 

  • Να βελτιώνεσαι... μη μένεις στάσιμος

Διότι αν δεν προσπαθείς να βελτιωθείς, μην βρίζεις τον συμπαίκτη σου που βασανίζεται στο γήπεδο. Κάνει ό,τι κι εσύ! Δεν θέλει να βελτιωθεί. Το ίδιο ισχύει με τις σχέσεις. Δεν θεωρείς τον άλλον δεδομένο. Τον κρατάς και προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος σαν άνθρωπος. 

  • Να έχεις φαντασία

Να κάνεις πράγματα ξεχωριστά, διαφορετικά... να έρθει κάποιος να πει "Μα πως σκέφτηκες κάτι τέτοιο;" Να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους!  Έτσι και η σχέση, θέλει φαντασία! Μη αφήσεις να σας φάει η ρουτίνα.  Άντρες φίλοι, για εσάς τα λέω. Μην περιμένετε επετείους να δείξετε πόσο ευφάνταστοι είστε…

  • Να κάνεις πίσω... Να οπισθοχωρήσεις 

Εντάξει, στην δουλειά δεν μπορούμε να πάμε σε μετωπική με τους ανώτερους μας. Στη σχέση πάλι ΔΕΝ μπορείς να πας σε μετωπική με τον άλλον. Θολώνεις και χάνεις. Εκτός αν είσαι γυναίκα. Βάζεις τα κλάματα και νικάς! 

  • Σεξ

Και στα δυο υπάρχει. Με διαφορετική μορφή και αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμη: Μήπως έφτασε η ώρα να σταματήσεις να γκρινιάζεις για τη σχέση σου ...

Διάβασε ακόμη:  Μήπως έφτασε η ώρα να χωρίσεις με τη δουλειά σου; | MyLife

Πηγή 

Home