Thumbnail

O σεφ Γιώργος Ερωτοκρίτου θα λέει και φέτος "Με αγάπη Χριστιάνα" O σεφ Γιώργος Ερωτοκρίτου θα λέει και φέτος "Με αγάπη Χριστιάνα"

Για 6η συνεχή χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης παρουσιάστριας, χαρίζοντας μας απλόχερα τις συνταγές του
O chef de cuisine Γιώργος Ερωτοκρίτου δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει μπει στα σπίτια μας τα τελευταία χρόνια χάρη στη συνεργασία του με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, όπου κάθε Πέμπτη θα μας δίνει τις συνταγές του μέσα από την εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα".

Είναι από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ομολογουμένως Κύπριους σεφ. Ο Γιώργος Ερωτοκρίτου δεν ξεχωρίζει μόνο για τις συνταγές του, αλλά και για την αμεσότητα που διαθέτει, το έξυπνο χιούμορ του, τον αυθορμητισμό του και την ικανότητά του να ελίσσεται και να προτείνει πάντα κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο Αριστοτέλης πίστευε ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο πάντα. Κάθε εμπειρία στην ζωή είναι  για να σε διαμορφώσει και να σε κάνει μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σου, που εσύ δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς. Το μόνο πράγμα που σου είναι εμπόδιο είναι, το να έχεις το μυαλό να το καταλάβεις. _________________________________________ #chef #psycho #philosophy #photo #insta #social #giorgoserotokritou #instagram #instalifo #allshots #aristotelis #love #life #instagood #instanice #instapost #photography

A post shared by Giorgos Erotokritou ▫️▪️▫️ (@giorgosero) on

 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, άλλωστε, είναι γνωστό πως όταν δέσει με κάποιους συνεργάτες της, όχι μόνο τους εμπιστεύεται τυφλά, αλλά δύσκολα τους αποχωρίζεται, κόντρα στους άγραφους κανόνες της τηλεόρασης που κάθε νέα σεζόν προστάζουν αλλαγές. Έτσι, για 6η συνεχή χρονιά θα έχει στο πλευρό της τον Γιώργο Ερωτοκρίτου, με τον σεφ να δηλώνει πανέτοιμος να μας εκπλήξει με τις γευστικές του προτάσεις, αφού ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που δεν επαναπαύεται και πάντα ανεβάζει ψηλά τον πήχη. 

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος παλαιότερα σε συνέντευξή του στο Mylife (την οποία μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ για να τον γνωρίσεις καλύτερα), παρόλο που η συνεργασία του με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους ξεκίνησε από μια επίσκεψη στην εκπομπή της, γνώριζε εξ αρχής τη δυναμική που έχει η τηλεόραση ως Μέσο και ήξερε πως θα του πρόσφερε αυτό το κάτι παραπάνω. Εξ ου και αγαπά την τηλεόραση, ενώ χαίρεται και εκτιμά το γεγονός ότι ο κόσμος τον κρατά για τόσα χρόνια στην καθημερινότητά του. 

 

 

Κάτι που φαίνεται τόσο από την προσωπική ιστοσελίδα που διατηρεί, όσο και από τους λογαριασμούς του σε Facebook και Instagram, με τον κόσμο να τον ακολουθεί και να του εκφράζει την αγάπη του με κάθε ευκαιρία. Μάλιστα, πρόσφατα, δημιούργησε τη σελίδα στο Facebook, Let's cook by Chef de cuisine,  μέσω της οποίας δίνει την ευκαιρία σε όσους διακατέχονται με το ίδιο πάθος μ' εκείνον, να μοιράζονται τις συνταγές τους, καθώς και να ανταλλάσσουν απόψεις και πληροφορίες γύρω από καθετί που αφορά τη μαγειρική. 

Γιατί όπως πολύ σωστά λέει: "Η μαγειρική είναι μια μορφή τέχνης, που συνεχώς προχωρά και με κάνει να παθιάζομαι ακόμη περισσότερο μέσα από όλα αυτά τα ταξίδια που μου προσφέρει. Είναι μια σχέση ζωής, έρωτα και πάθους. Γι΄αυτό άλλωστε δε χάνει ποτέ τη μαγεία της". 

 

 

Το πρώτο ραντεβού για τη φετινή σεζόν με τον σεφ Γιώργο Ερωτοκρίτου έχει οριστεί για τις 5 Σεπτεμβρίου μέσα από την εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα". 

 

 

 

 

 

Home